MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

«Nοιάζομαι» από τη Citibank

Πρόγραμμα υποστήριξης του Σωματείων ΕΛΠΙΔΑ και ΕΛΕΠΑΠ

«Nοιάζομαι» από τη Citibank - Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ και η ΕΛΕΠΑΠ υποστηρίζουν εδώ και χρόνια τα παιδιά με καρκίνο και κινητική αναπηρία αντίστοιχα, επιτελώντας αξιόλογο και αναγνωρίσιμο έργο. Με το νέο πρόγραμμα «νοιάζομαι», η Citibank δεσμεύεται να υποστηρίζει το έργο των δύο σωματείων και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των καρτών της να ενισχύουν τη δέσμευση αυτή με κάθε συναλλαγή τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Τράπεζα θα δίνει 0,05 Ευρώ για κάθε αγορά που θα πραγματοποιείται με κάρτες Citibank στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, χωρίς καμία επιβάρυνση των κατόχων των καρτών. Μέσα από τη συνήθη χρήση των καρτών, το ποσό που συγκεντρώνεται θα αποδίδεται από τη Citibank κάθε τρίμηνο στα δύο σωματεία φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Η Citibank διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στη δημιουργία καρτών, 25 διαφορετικά προϊόντα με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες, καθώς και μεγάλο πελατολόγιο. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ πλησιάζει τον εντυπωσιακό στόχο της δημιουργίας του 1ου Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα μέσα από αδιάκοπη εργασία 19 χρόνων της, και παράλληλα η ΕΛΕΠΑΠ έχει στηρίξει πάνω από 100.000 παιδιά με κινητική αναπηρία στα 72 χρόνια προσφοράς της. Όλοι οι παραπάνω παράγοντες θα εξασφαλίσουν στο πρόγραμμα «νοιάζομαι» σημαντική ανταπόκριση.

Ο κ. Χρήστος Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Citi στην Ελλάδα, η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ και η κα Μαίρη Καρέλλα – Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ συμμετείχαν σε Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου προγράμματος των καρτών Citibank «νοιάζομαι» και τη συνεισφορά του στα δυο σωματεία.

Ο κος Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Citi στην Ελλάδα, τόνισε «τη σημασία του κοινωνικού έργου ειδικότερα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, διότι τότε υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για αρωγή. Η Citi αξιοποιεί την ηγετική της θέση στην αγορά των καρτών για την υποστήριξη των παιδιών με καρκίνο και των παιδιών με κινητική αναπηρία που δίνουν καθημερινά μαθήματα δύναμης σε όλους μας.»

Η Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, κα Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη, δήλωσε: «Το νοσοκομείο της ΕΛΠΙΔΑΣ χτίζεται, και μαζί με αυτό χτίζεται η ελπίδα στην καρδιά πολλών παιδιών και οικογενειών που υποφέρουν. Για μας στην «ΕΛΠΙΔΑ» ένας νέος μεγάλος κύκλος ανοίγει. Και ότι πετύχαμε μέχρι σήμερα γίνεται αφετηρία για το νέο μας ξεκίνημα. Ένα ξεκίνημα που πραγματοποιείται μέσα από τη συγκλονιστική ανταπόκριση της ελληνικής κοινωνίας στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Για το λόγο αυτό, η πρωτοβουλία της Citibank να στηρίξει τις προσπάθειες της «ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι πολύ σημαντική για εμάς και μας ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας».

Με τη σειρά της η κα Μαίρη Καρέλλα -Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ τόνισε: «Οι προσπάθειές μας αποβλέπουν στο να δώσουν στα παιδιά με κινητική αναπηρία τη δυνατότητα να αναπτύξει το καθένα όλο του το δυναμικό και να γίνει δημιουργικό μέλος της κοινωνίας. Το «νοιάζομαι» της Citi, είναι μια ακόμα μεγάλη προσφορά της Citi στα παιδιά μας και είναι σ’ όλους ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς».

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά