MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Γιώργος Κορρές βραβεύθηκε ως ο «Νέος Επιχειρηματίας της χρονιάς»

Από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών

O Γιώργος Κορρές βραβεύθηκε ως ο «Νέος Επιχειρηματίας της χρονιάς» - Monopoli.gr
Monopoli Team

Mε το βραβείο του Νέου Επιχειρηματία της χρονιάς τιμήθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΚΟΡΡΕΣ, κος Γιώργος Κορρές στην ετήσια εκδήλωση απονομής «ΒΡΑΒΕΙΩΝ EBEA 2009» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών για επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, που κατά το περασμένο έτος επέδειξαν αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα.

«Η βράβευση αυτή έρχεται να αναδείξει και να επιβραβεύσει τη συλλογική προσπάθεια της ομάδας μας για προσφορά νέων καινοτομικών φυσικών προϊόντων ομορφιάς, στην ελληνική καθώς και παγκόσμια αγορά. Ευχαριστώ πολύ το ΕΒΕΑ για την τιμή που μου έκανε», δήλωσε ο κος Κορρές μετά τη βράβευση.

Η βράβευση έρχεται σε συνέχεια σημαντικών άλλων βραβείων της ΚΟΡΡΕΣ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως το Most Creative Brand Worldwide For 2008 (Διάκριση στα HBA Industry Awards 2008 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής) και το Most Innovative Brand (International Cosmetic News), καλύπτοντας τομείς όπως Ποιότητα προϊόντων, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα και Design (προϊόντων και καταστημάτων).

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αξία της ΚΟΡΡΕΣ αναγνωρίζεται συνεχώς και περισσότερο, έχοντας φτάσει τον αριθμό των 48 διεθνών βραβεύσεων.

Παράλληλα, η εταιρία ΚΟΡΡΕΣ συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της και στην παγκόσμια αγορά με ανοίγματα καταστημάτων στην Πράγα, στο Ντουμπάι, στη Γερμανία (Kassel) και δύο καταστημάτων στην Αυστρία (Linz και Pasching), υποστηρίζοντας το όραμα και τη βράβευση του «Νέου Επιχειρηματία της χρονιάς». Η διάθεση προϊόντων της πραγματοποιείται σε περισσότερα από 6.000 σημεία πώλησης διεθνώς.

Η ΚΟΡΡΕΣ «γεννήθηκε» το 1996. Το όραμα του Γιώργου Κορρέ για τη δημιουργία προϊόντων για το δέρμα, βασισμένα στις ευεργετικές δράσεις των βοτάνων ξεκίνησε από το πρώτο φαρμακείο ομοιοπαθητικής στην Αθήνα. Από τότε η ανάπτυξη της εταιρείας ήταν ραγδαία και σήμερα συγκαταλέγεται στα κορυφαία brands όλου του κόσμου, με παρουσία σε 30 αγορές του εξωτερικού και σε 5.500 φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία στην Ευρώπη (Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία), στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ασία (Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, Μαλαισία), στην Αφρική και στην Αυστραλία. Η ΚΟΡΡΕΣδιαθέτει πάνω από 500 φυσικά και οργανικά πιστοποιημένα προϊόντα για την περιποίηση προσώπου,σώματος και μαλλιών για άνδρες και γυναίκες, καθώς και προϊόντα μακιγιάζ και αντιηλιακής προστασίας. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας δημιουργούνται με φυσικά συστατικά και αναπτύσσονται με τον πλέον φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά: ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κος Κωνσταντίνος Μίχαλος, Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΚΟΡΡΕΣ, κος Γιώργος Κορρές και Υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών, κος Ιωάννης Παπαθανασίου

Περισσότερα από Εκδηλώσεις