MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 super προϊόντα για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες!

Το ανδρικό πρόσωπο έχει ανάγκη από έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό, αλλά και από ειδικά προϊόντα ενυδάτωσης για μετά το ξύρισμα. Οι κρέμες ενυδάτωσης και αντιγήρανσης είναι ένα από τα must have ανδρικά προϊόντα, που προσφέρουν τόνωση και ολοκληρωμένη προστασία της επιδερμίδας. Εμείς επιλέξαμε πέντε από τις καλύτερες ανδρικές κρέμες που κυκλοφορούν στην αγορά και σας προτείνουμε να τις δοκιμάσετε!

5 super προϊόντα για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες! - Monopoli.gr
Monopoli Team


La Prairie: Advanced Marine Biology Cream
Ένα ακόμα αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας της La Prairie στην περιποίηση προσώπου. Η Advanced Marine Biology Cream βασίζεται σε ευεργετικά συστατικά του θαλάσσιου πλούτου. Περιέχει ενυδατικά συστατικά και πρωτεϊνες που αυξάνουν τα επίπεδα του κολαγόνου και βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρήσει την ελαστικότητά της.

Lab Series: Moisture defence lotion SPF 15
Εκτός από την ενυδατική και αντιηλιακή δράση της, η κρέμα της Lab Series προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, που στοχεύουν στη φθορά των κυττάρων. Επιπλέον, περιέχει μια νέα ειδική φόρμουλα ενάντια στην UV ακτινοβολία.

Elemis: Daily moisture boost
Περιέχει εξειδικευμένα φυτικά συστατικά, εκχυλίσματα εξωτικού κάκτου και tamanu oil, που τονώνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, επαναφέροντάς την στη φυσική ισορροπία της. Η κρέμα αναδύει ένα απαλό, δροσερό άρωμα εσπεριδοειδών.

Clarins: Revitalizing Gel for Men
Αποτελείται από εκχυλίσματα goji berry, που δίνουν ενέργεια στην επιδερμίδα και εκχυλίσματα ginger και ginseng, που τονώνουν το δέρμα και δημιουργούν ένα δίχτυ προστασίας ενάντια στο στρες και άλλους βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες. Παράλληλα, τα εκχυλίσματα μαύρης ζάχαρης αφήνουν την επιδερμίδα του προσώπου απαλή και σφριγηλή.

Lancome: Age Force Men
Μια νέα επαναστατική φόρμουλα που προστατεύει από τα πέντε σημάδια της γήρανσης: ρητίδες, έλλειψη ελαστικότητας, διαστολή των πόρων, καφέ κηλίδες και ζάρες γύρω από τη μύτη έως το πηγούνι. Η κρέμα αποτελείται από ειδικά συστατικά, που αναδομούν το δέρμα, βοηθούν στην απομάκρυνση των κηλίδων και ενεργοποιούν την επιδερμίδα να επανακτήσει τη χαμένη της ελαστικότητα και φρεσκάδα. Παράλληλα, προσφέρει και αντιηλιακή προστασία με δείκτη προστασίας SPF 15.

Ολυμπία Σεϊντή

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά