MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέες, φυσικές συνθέσεις Κορρές, με βιολογικά εκχυλίσματα

Η πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Κορρές, ο εμπλουτισμός δηλαδή προϊόντων της εταιρείας με βιολογικά εκχυλίσματα, η εφαρμογή της οποίας ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2008 στη σειρά περιποίησης προσώπου, επεκτείνεται σταδιακά και στο υπόλοιπο πορτφόλιο της μάρκας, ξεκινώντας από τις προϊοντικές κατηγορίες Σώμα / Μαλλιά.

Monopoli Team

Η σειρά Κορρές Μαλλιά & Σώμα είναι σε πλήρη ανανέωση, καθώς όλες οι φόρμουλες εμπλουτίζονται με ιδιαίτερα, βιολογικά εκχυλίσματα, και συνοδεύονται από τον αναλυτικό πίνακα φυσικού περιεχομένου Formula Facts.

Στη σειρά σώματος -αφρόλουτρα, γαλακτώματα, body scrubs & body butters- οι νέες φόρμουλες εμπλουτίζονται με βιολογικά εκχυλίσματα Αλθαίας & Ελίχρυσου. Η Αλθαία περιέχει ουσίες με καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Ο Ελίχρυσος, πλούσιος σε τανίνες, φλαβονοειδή και φυτοστερόλες, ενυδατώνει και καταπραΰνει από ερεθισμούς.

Αντίστοιχα η δράση των προϊόντων μαλλιών ενισχύεται με βιολογικά εκχυλίσματα Ηλίανθου & Λιναριού. Ο Ηλίανθος, πλούσιος σε πολυφαινόλες, προστατεύει το χρώμα των μαλλιών από εξωτερικούς και άλλους παράγοντες, όπως ο ήλιος και οι χημικές διεργασίες. Το λινάρι περιέχει μαλακτικούς παράγοντες, που συμβάλλουν στην αναζωογόνηση της τρίχας, αποκαθιστώντας την υφή των ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Το ποσοστό φυσικής σύνθεσης των συγκεκριμένων κατηγοριών προϊόντων φθάνει το 97,5%. Το υπόλοιπο ποσοστό συνθετικού περιεχομένου ακολουθεί το πλέον αυστηρό πλαίσιο προδιαγραφών, που απαγορεύει τη χρήση parabens, χημικών και συγκεκριμένων συστατικών συνθετικής προέλευσης.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά