Η WIND δημιουργεί υπηρεσίες για το παιδί
Στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Monopoli Team
15.12.2009
A
A
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η WIND ανακοινωσε τη στήριξη της δωρεάν Ευρωπαϊκής Γραμμής Στήριξης Παιδιών & Εφήβων 116-111 που δημιουργήθηκε από την Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.).
Η WIND εφαρμόζει καθημερινά ένα πολύπλευρο πλάνο ενεργειών, ενισχύοντας κάθε προσπάθεια για την προστασία της παιδικής ηλικίας και τη διατήρηση του χαμόγελου στα πρόσωπα όλων των παιδιών. Για το σκοπό αυτό, υποστηρίζει ή και δημιουργεί, μέσω του δικτύου τηλεπικοινωνιών που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα, υπηρεσίες που υπηρετούν τα δικαιώματα των παιδιών σε συνεργασία με ΜΚΟ και Ιδρύματα.
- Γραμμή SOS 1056, χωρίς χρέωση για τους συνδρομητές της WIND, σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών με θύματα παιδιά.
- Υπηρεσία AMBER ALERT HELLAS μέσω SMS στο 1056 για τον εντοπισμό παιδιών που έχουν εξαφανιστεί ή απαχθεί. (χρέωση 0,10/SMS)
- Δωρεάν Ενιαία Ευρωπαϊκή Γραμμή Βοήθειας στο 116-000 για την αναφορά κρουσμάτων εξαφάνισης παιδιών ή την αρωγή παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.
- Υπηρεσία Δωρεάς στην ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», αποκλειστικά για τους συνδρομητές WIND, μέσω SMS στο 19192 ή κλήσης στο 9011602020 (χρέωση 2).
- Υπηρεσία ΠΡΟΣΦΕΡΩ. Πρόκειται για μια κοινή πρωτοβουλία των τριών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Αφορά στην ενεργοποίηση κοινού πενταψήφιου αριθμού για ορισμένο χρονικό διάστημα, στον οποίο οι συνδρομητές και των τριών εταιρειών μπορούν να αποστέλλουν SMS (χρέωση 1 συν ΦΠΑ) για την οικονομική ενίσχυση ενός κάθε φορά Μη Κερδοσκοπικού Μη Κυβερνητικού Οργανισμού.
Για τη WIND Κοινωνική Ευθύνη σημαίνει μακροπρόθεσμη δέσμευση προς το κοινωνικό σύνολο που καθημερινά γίνεται ΠΡΑΞΗ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Χρυσή εποχή: Η νέα χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου στη Λυρική Σκηνή
Hot or Not #164: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Russell Howard: Η εποχή μας είναι μια εξαιρετική περίοδος να είσαι stand up comedian
10 χρόνια μετά, πόσο επίκαιρο είναι το δημόσιο γλυπτό «Κρίση»; Ανοιχτό κάλεσμα προς καλλιτέχνες
5 στάσεις στην Αθήνα για αληθινά καλό καφέ
Ο Μίλτος Νίκας «διαβάζει» ξανά το Τρίτο Στεφάνι – και φέρνει στο επίκεντρο την ιστορία της Εκάβης
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Family Weekend: 12 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 26-27 Απριλίου 2025
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο (26-27/04)