Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο Milos του Hilton Αθηνών, οι λάτρεις του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κορυφαία τυριά και κρασιά από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Από τις 13.00 μέχρι τις 16.00 μπορείτε να πειραματιστείτε με σπάνια τυριά από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, την Ισπανία και την Ελλάδα, όπως τα Valençay, Comté Juraflore, Γραβιέρα Κρήτης, Parmigiano Reggiano, Montenebro, Cabrales, και πολλά άλλα. Τα τυριά αυτά συνοδεύονται από αντάξια κρασιά όπως το Σιγάλας Σαντορίνη Βαρέλι, το Αρωματικό Gentilini Rose, τα Ερυθρά Chianti Classico Fonterutoli, Pinot Noir Molitor, τα Δυνατά Ερυθρά όπως το Kaiken Ultra Malbec και πολλά ακόμα από τα 1000+ κρασιά του House of Wine.
Η τιμή συμμετοχής είναι 42 ευρώ ανά άτομο και απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση μέσω του site www.houseofwine.gr.
Την ημέρα της εκδήλωσης ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια στον χώρο πραγματοποίησής της.