MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τρεις Έλληνες στην ιστορική πίστα Silverstone της Formula 1 από το Johnnie Walker!

Οι νικητές του διαγωνισμού του Johnnie Walker Red Label ταξίδεψαν στο Silverstone της Μεγάλης Βρετανίας και διεκδίκησαν την απόλυτη εμπειρία οδήγησης μίας αυθεντικής Vodafone McLaren Mercedes της Formula 1.  

Monopoli Team

Από τις 21 μέχρι τις 23 Ιουνίου η Γιώτα Τσελέπη, η Μαριαλένα Μπακλατζή και ο Νίκος Φρέρης βρέθηκαν στην Μεγάλη Βρετανία και γvώρισαν από κοντά τους κορυφαίους πιλότους της ομάδας, Jenson Button και Mika Hakkinen, ενώ παράλληλα μυήθηκαν στα μυστικά της ασφαλούς οδήγησης και αξιολογήθηκαν βάσει της ανταπόκρισής τους στις οδηγίες των εκπαιδευτών. Μετά από το στάδιο της εκπαίδευσης, το οποίο διήρκησε 3 μέρες, ο μεγάλος νικητής ήταν ο Αυστραλός Joe Randello, ο οποίος και οδήγησε την αυθεντική Vodafone McLaren Mercedes στην πίστα του Silverstone.

 

Αναλυτικά: το πρώτο διήμερο οι διαγωνιζόμενοι ξεναγήθηκαν στις πρωτοποριακές εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Κέντρου της McLaren, όπου και υποβλήθηκαν σε διάφορα σωματικά και ψυχολογικά τεστ για τον έλεγχο της φυσικής τους κατάστασης, πέρασαν από συνεντεύξεις με τους εκπαιδευτές της ομάδας και οδήγησαν μια σειρά από αγωνιστικά αυτοκίνητα. Την τρίτη μέρα υποβλήθηκαν και στην τελική αξιολόγηση  από τους εκπαιδευτές στην πίστα του Silverstone, οδηγώντας μονοθέσια οχήματα, και στο τέλος ο Mika Hakkinen ανακοίνωσε το όνομα του μεγάλου νικητή!

Περισσότερα από Εκδηλώσεις