
Monopoli Team
08.09.2010
A
A
Τα 3 μέλη του συγκροτήματος, Αλέξανδρος (πιάνο, κιθάρες, τσέλο, φωνητικά), Richard (τύμπανα, programming) και Duane (μπάσο, electronics), υπόσχονται να ξεσηκώσουν το κοινό με τους ήχους και την ενέργειά τους.
Οι Electric Litany ανεβαίνουν στην σκηνή του Gagarin για τρίτη φορά και παρουσιάζουν κομμάτια από το album τους «How to Be a Child & Win the War», ένα album που ηχογραφήθηκε τον περασμένο Ιούλιο σε μια εγκαταλελειμμένη εκκλησία του Λονδίνου.
Την αυλαία της συγκεκριμένης βραδιάς θα ανοίξουν οι Playground Noise, το οχταμελές συγκρότημα από την Πάτρα που παρουσιάζει την πρώτη του ομώνυμη δισκογραφική δουλειά.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Bella Ciao#23: Το τρίγωνο του θανάτου
Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Η τραγωδία των Τεμπών είναι ξεκάθαρα έγκλημα. Ξεχείλισε το ποτήρι»
Πανελλήνιες 2025: Κινητό τηλέφωνο και διάβασμα – «Φίλος ή εχθρός»;
Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας – Ποιες είναι και τι δεν επιτρέπεται
Γιαγιάδες: Η παράσταση του Γιώργου Καλογερόπουλου επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Vamvakou Revival: Απρίλιος με άρωμα Πασχαλιάς στη Βαμβακού
Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
Stella Bossi: Από το KitKat στα decks του Oddity
Έκθεση «εκ του λάμπω – Τα Λαμπριάτικα» στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο
Kino Athens: Ανοιχτό κάλεσμα υποβολής ταινιών για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας