Πανευρωπαϊκή ελληνική πρωτιά στην κοσμετολογία
Η ΚΟΡΡΕΣ σε συνεργασία με επτά ερευνητικά κέντρα συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία (14.5/15) από την ευρωπαϊκή επιστημονική επιτροπή (Seventh Framework Programme of the European Community for Research, Technological Development and Demonstration Activities) για τη μελέτη 3.600 “φυσικών δραστικών”.
Η ελληνική πρόταση βραβεύτηκε ανάμεσα σε 106 συμμετέχοντες και 11 συνολικά μελέτες, μετά από αξιολόγηση διάρκειας 12 μηνών. Η ΚΟΡΡΕΣ λοιπόν -σε συνεργασία με τα επτά ερευνητικά κέντρα– θα μελετήσει τις καλλυντικές δυνατότητες 3,600 φυσικών δραστικών και συγκεκριμένα την αντιγηραντική, αντιηλιακή και αντιοξειδωτική δράση τους (UV-protection, anti-aging, anti-hyper-pigmentation).
Έτσι, μετά το λανσάρισμα της πρώτης φυσικής αντιγηραντικής σειράς παγκοσμίως – Κερσετίνη & Βελανιδιά – βασισμένης σε ανακάλυψη βραβευμένη με Νόμπελ Χημείας, και των άλλων δύο παγκόσμιων καινοτομιών της Κορρές (Άγριο Τριαντάφυλλο 1996 / Η πρώτη φυσική κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης / Παγκόσμιο best-seller και Yoghurt Cooling Gel 2003 / Το πρώτο καλλυντικό παγκοσμίως με πραγματικό βρώσιμο γιαούρτι), η ΚΟΡΡΕΣ σημειώνει ακόμα μία, αυτή τη φορά πανευρωπαϊκή, πρωτιά.
Η εταιρεία ΚΟΡΡΕΣ ιδρύθηκε στη χώρα μας το 1996 και από τότε μέχρι σήμερα τα “Made in Greece” φυσικά καλλυντικά της, διαδίδουν στην υφήλιο τον επιχειρηματικό οίστρο του Γιώργου Κορρέ. Με μπουτίκ και shop in shop σε όλο τον κόσμο, τα πολυτελή βαζάκια σε κουτί και περιτύλιγμα από ακριβό χαρτόνι που δίνει την αίσθηση ενός ακριβού και μελετημένου προϊόντος, αναδίδουν τα υπέροχα αυτά αρώματα και δεν κοστίζουν μια περιουσία. Στόχος της ΚΟΡΡΕΣ είναι να παρέχει καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα βασισμένα σε δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, να προάγει την έρευνα στα φυσικά συστατικά σε συνδυασμό με τη βιοχημεία του δέρματος και να αναδεικνύει τα πολύτιμα ελληνικά βότανα μέσα από συνεργασίες με τοπικούς καλλιεργητές και παραγωγή δικών της φυτικών εκχυλισμάτων υψηλής βιολογικής αξίας. Η ανταπόκριση που βρίσκει από το καταναλωτικό κοινό και η επιβράβευση από διεθνείς φορείς, δείχνουν ότι μάλλον τα καταφέρνει καλά.