MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bazaar, δωρεάν θεραπείες, γευσιγνωσίες!

Pre-holiday ρυθμοί στην πόλη, σε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο επιλογές!

Monopoli Team

Η γνωστή σχεδιάστρια Κατερίνα Αλεξανδράκη διαισθάνεται την ανυπομονησία των fashionistas για femme fatale εμφανίσεις πριν τις γιορτές, και μας προσκαλεί σε ένα stylish ολοήμερο πάρτυ (12:00-23:00) το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στην Sooo… Boutique της (Ηρώων Πολυτεχνείου 145, Κ.Χαλάνδρι), για να διαλέξουμε κομμάτια από την “Ultra Feminine Collection” για εμάς ή για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, και να πάρουμε στυλιστικές συμβουλές. Κατά τη διάρκεια του πάρτυ, θα υπάρχει και ειδικό corner με προσφορές 50%. Το event απευθύνεται και σε fashion-conscious άνδρες, προτείνοντας μοντέρνα κομμάτια και tips για ανανέωση της ανδρικής γκαρνταρόμπας με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η ετήσια εκδήλωση «Αφρός και Φυσαλλίδες», αποκλειστικά για αφρώδεις οίνους και σαµπάνια, φιλοδοξεί να «ευφράνει καρδιές» και να μας δώσει εκλεκτές ιδέες για το τραπέζι μας. Το event θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο King George (Πλατεία Συντάγµατος) από τις 13:00 έως τις 20:00, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου. Δεκάδες ξένοι και Έλληνες παραγωγοί αφρωδών οίνων θα παρουσιάσουν 100 περίπου αφρώδη κρασιά, από διάφορα µέρη του κόσµου. Διαθέσιµα προς δοκιµή κρασιά θα είναι από ξηρά λευκά που κόβουν την ανάσα, ελαφρά έως ρωµαλέα ροζέ και παιχνιδιάρικα κόκκινα, µέχρι συµπυκνωµένα γλυκά, όλα γεµάτα µε «εκρηκτικές» φυσαλλίδες. Ανάµεσά τους αρκετές πανάκριβες και σπάνιες ετικέτες και βέβαια, κορυφαία κρασιά των συµµετεχόντων οίκων της Καµπανίας. Σημειώνεται ότι η εταιρεία Μπουτάρη επέλεξε την «Αφρός και Φυσαλλίδες» για να λανσάρει το νέο της αφρώδες κρασί από Μοσχοφίλερο. Ταυτόχρονα θα είναι παρόντα πολλά άλλα οινοποιεία της χώρας. Θα υπάρχει και ειδικά σχεδιασµένος κατάλογος, που επιτρέπει ένα είδος προπαραγγελίας, ακόμα και κάποιων κρασιών που είναι ιδιαίτερα δυσεύρετα. Η τιµή εισόδου είναι 10 €.

Δωρεάν περιποιήσεις…; Yes, please! Το 1ο Βιωματικό Φεστιβάλ Υγείας & Ευεξίας, «Ανθρώπολις», διεξάγεται στις 27 και 28 Νοεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο Δαΐς των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στον Παράδεισο Αμαρουσίου (τέρμα οδού Σωρού). Στη διάρκειά του θα παρουσιαστούν εναλλακτικές θεραπείες και βιολογικά προϊόντα, με διαδραστικά events ευεξίας και δωρεάν θεραπευτικές συνεδρίες. Το σύνολο των εσόδων από το ειδικό stand στην είσοδο του Ανθρώπολις αντί εισιτηρίων, θα διατεθεί υπέρ του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. Θα υπάρχει και μέριμνα για παιδιά, με ευεργετικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Τα Χριστούγεννα «ξεκινούν» από τον Νοέμβριο, και το καταλαβαίνουμε από τις βιτρίνες και τα bazaar. Στις 27 και 28 Νοεμβρίου, στο HELEXPO PALACE (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι) θα πραγματοποιηθεί το 11ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι. Το παζάρι διοργανώνει ετησίως το ελληνικό φιλανθρωπικό σωματείο «Οι φίλοι του παιδιού» και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι συμμετέχουν πρεσβείες από διάφορες χώρες του κόσμου, και σε αυτό θα βρείτε σπιτικά γλυκά, φαγητά, στολίδια, βιβλία, ρούχα, είδη σπιτιού κ.ά.

Το Ε.Λ.Ι.Α. Μ.Ι.Ε.Τ. (Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο, τμήμα του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τραπέζης, Μ.Ι.Ε.Τ) οργανώνει και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του στον χώρο του στην Πλάκα (Αγ. Ανδρέου 4, πίσω από την Μητρόπολη) το τελευταίο σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου (Παρασκευή 26, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Νοεμβρίου από τις 11:00 έως τις 17:00). Τις μέρες του παζαριού θα προσφέρονται μεζέδες και κρασί. Στο bazaar θα βρείτε έντυπα, βιβλία, αντικείμενα και δώρα ιδιαίτερα, με ρετρό αύρα, από τις σπάνιες συλλογές του Ε.Λ.Ι.Α.

 

Στο ίδιο «συλλεκτικό» κλίμα, η γνωστή παρέα «συνασπισμένων» παλαιοπωλών μάς περιμένει όπως πάντα στην έκθεση «Λίγο πριν τις Γιορτές», στις 27 και 28 Νοεμβρίου. Συλλεκτικά αντικείμενα, παλιά και design έπιπλα, πίνακες ζωγραφικής, κεραμικά, ασημικά, φιλελληνικά  και έργα λαϊκής τέχνης αποτελούν τα εκθέματα προς πώληση. Επίσης θα υπάρχουν «τα καλάθια με τις ευκαιρίες», γεμάτα εκπλήξεις και ιδέες για γιορτινά δώρα. Συμμετέχουν τα παλαιοπωλεία: Antiqua Α.Γιαννούκου & Ι. Κουνέλης, Απόστολος Αργυριάδης, Άγγελος Βλαστάρης, Μαρτίνος, Zoumboulakis Galleries. Το παζάρι θα διεξαχθεί στο Pireos / Multiple event loft: Αγαθοδαίμoνος 37 & Ορέστου 1, Τηλ.: 210 3414214. Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 17:00.

 

Η asprimera «φουσκώνει» από υπερηφάνεια και παρουσιάζει το νέο της ημερολόγιο με τίτλο «Pride2011 – ημερολόγιο των επιτευγμάτων του ελληνικού πολιτισμού», προσκαλώντας το κοινό το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στο βιβλιοπωλείο της (Φαλήρου 57, Συγγρού-Φιξ, τηλ.: 210 9223988) για να το γνωρίσει και να συζητήσει τη μορφή της νέας “άσπρης λέξης”. Από τις 10:00 έως τις 13:00 θα προσφέρεται καφές, και από τις 13.00 έως τις 18.00 κρασί, ενώ θα λειτουργήσει και μικρό χαριστικό παζάρι βιβλίων έως την εξάντληση των αποθεμάτων. Περισσότερες πληροφορίες στο www.asprimera.com .

 

Επιμέλεια: Αργυρώ Σταυρίδη

Περισσότερα από Αγορές