
Monopoli Team
04.01.2011
A
A
Η έκθεση περιλαμβάνει από τρία έως πέντε έργα κάθε καλλιτέχνη, μικρά και μεγάλα, όλα λάδια και όλα καινούργιες τους δουλειές.
Νεκρές φύσεις του Αντώνη Απέργη, ανθρωποκεντρικά του Χρήστου Καρά, γυναίκες του Δημήτρη Μυταρά, τοπία με πέτρες του Σωτήρη Σόρογκα, εκρηκτικά χρώματα σε ουτοπικά τοπία του Κωστή Γεωργίου καθώς και ένα έργο του Αλέκου Φασιανού.
Παράλληλα, στα εγκαίνια, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, θα κοπούν έξι πίτες για το καλό του χρόνου. Κάθε φλουρί αντιστοιχεί σε ένα σπάνιο χαρακτικό ενός εκ των έξι καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην έκθεση.
Συμμετέχουν με τα έργα τους οι: Αντώνης Απέργης, Κωστής Γεωργίου, Χρήστος Καράς, Δημήτρης Μυταράς, Σωτήρης Σόρογκας, Αλέκος Φασιανός.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης: Αντώνης Απέργης, Κωστής Γεωργίου, Χρήστος Καράς, Δημήτρης Μυταράς, Σωτήρης Σόρογκας, Αλέκος Φασιανός
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πρεμιέρες: Η μαγική ορχήστρα του γαλλικού σινεμά
Η ζωή με το πολλαπλούν μυέλωμα – μία από τις πιο συχνές αιματολογικές κακοήθειες
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 27 Μαρτίου
Αναλύοντας την παγκόσμια δυναμική του θεάτρου του Θεόδωρου Τερζόπουλου
Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά για «Κάτι Ελλάδες» – Κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος
Όπως Αναπνοή στο Τελείωμά της, της Μαρίας Γοργία στον Χώρο Αμάλγαμα
Εδώ Μιλάμε για Λατρεία: Το ντοκιμαντέρ του Βύρωνα Κριτζά για τους Κόρε Ύδρο αποκλειστικά στο Άστορ
Όπερα & Μπαλέτο Τσέπης: Οι διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά της ΕΛΣ συνεχίζονται με τη «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ»
Τα πήρες όλα κι έφυγες: Παράταση των παραστάσεων για τη ζωή του Στράτου Διονυσίου στο Παλλάς
Θέατρο Πορεία: Δωρεάν εισιτήρια για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου