Συνεργασία της Lady Gaga με την Cher
Δύο από τις εκκεντρικότερες και πιο επιτυχημένες ντίβες της διεθνούς pop σκηνής, η Lady Gaga και η Cher θα συνεργαστούν. Οι δύο τραγουδίστριες θα ενώσουν τις φωνές τους και τα image τους στο νέο track της Cher “The greatest thing”, το οποίο έχει γράψει η ίδια η Gaga.
![](https://www.monopoli.gr/wp-content/uploads/2011/07/k2_items_cache_c5a0fa96ad4c6b4920a1ad91ba549907_XL.jpg)
Η Cher δήλωσε στο Twitter ότι ανυπομονεί να βάλει η Gaga τη φωνή της στο The Greatest Thing, καθώς όπως πιστεύει, θα το απογειώσει!
Είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα κυκλοφορήσει το «Greatest Thing» αφού θα περιλαμβάνεται στον δίσκο που η Cher ετοιμάζει αυτό τον καιρό, τον πρώτο της με πρωτότυπο υλικό από το 2001.
Το κομμάτι αυτό θα είναι άλλο ένα δείγμα της δουλειάς της Lady Gaga, ως τραγουδοποιού. Η διάσημη diva της pop δεν γράφει τραγούδια μόνο για τον εαυτό της, αλλά και για αρκετούς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η Jennifer Lopez και οι Pussycat Dolls.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
H Elit Vodka “καλύτερη vodka της χρονιάς” στα BTI Awards
Μάρθα Γκράχαμ και Ελληνικοί Μύθοι – Κλυταιμνήστρα: Μυθικά γυναικεία πρόσωπα ζωντανεύουν στο Θέατρο ΕΛΕΡ μέσω του χορού
Πέτρος Φιλιππίδης: Διεκόπη η δίκη του στο Εφετείο
Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ: Τις Απόκριες μεταμορφωνόμαστε σε πειρατές στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Άλφα
Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Αδαμόπουλος – Το “αντίο” της Ταινιοθήκης
Μία είναι η αγάπη μας: Ομαδική εικαστική έκθεση στο Ίδρυμα Τσιχριτζή
To «Σπιρτόκουτο: The Musical» κυκλοφορεί σε βινύλιο
“Γυναικοκτονία Είναι”: Πανελλήνια εκστρατεία της XEN κατά των γυναικοκτονιών
Η Μελίνα Παξινού συναντά τον Ross Daly στο Half Note
“Κάνε μου λιγάκι squiz”: Η Heinz γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα συλλεκτικό παιχνίδι