MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Puressence, Maraveyas Ilegal κ.α. στο Α-L!ve Festival στο Λουτράκι Κορινθίας

To Σάββατο 13 Αυγούστου για πρώτη φορά στην Κορινθία, στην παραλία “Φλάμπουρο” στο Λουτράκι, ένας νέος μουσικός θεσμός φιλοδοξεί να κερδίσει τις εντυπώσεις- Το “Α-L!ve Festival Art & Music”! Σπούδαία μουσικά σχήματα, όπως οι Puressence και οι Maraveyas Ilegal, θα δώσουν παρών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με το συμβολικό αντίτιμο των 15€ προπώληση και 20€ στην είσοδο, το φεστιβάλ καλεί τους φίλους να ξεχάσουν για μια μέρα την ελληνική επικαιρότητα και να διασκεδάσουν δίπλα στο κύμα.

Το “Α-L!ve Festival Art & Music”  είναι μια γιορτή που θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα και θα τελειώσει αργά το βράδυ, με αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή και με πολλά και ενδιαφέροντα εικαστικά δρώμενα!

Σε έναν ιδανικό συνδυασμό καταπράσινου τοπίου και θάλασσας δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες του φεστιβάλ να έρθουν από νωρίς στην οργανωμένη παραλία όπου Lounge dj’s – οι: Κώστας Βλάσσης, Χριστίνα Βλάσση και ο Κωνσταντίνος Καραχάλιος – θα βρίσκονται από τις 12:00π.μ. στα decks όσο θα χαίρονται τη θάλασσα.

Στο χώρο θα λειτουργεί όλη μέρα μπαρ ενώ θα προσφέρονται και γευστικά σνακς διαφόρων ειδών. Θαλάσσιες δραστηριότητες αλλά και ενδιαφέροντα εικαστικά δρώμενα από διάφορους καλλιτέχνες οι οποίοι θα παρουσιάζουν τα έργα τέχνης τους υπόσχονται να σας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τη δύση του ηλίου, οπότε και θα εμφανιστούν επί σκηνής τα συγκροτήματα.

Ζωντανά:
 
PURESSENCE
CRAIG WALKER & Stavros Karidas
MARAVEYAS ILEGAL
B-SIDES
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ
VRASTA RASTA

[iframe width=”425″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/kOLZq65Wwyg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Φεστιβάλ