MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
21
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Fashion glam, προσφορές και… φιλανθρωπία

Το Fashion’s Night Out επιστρέφει την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, με μπουτίκ, πολυκαταστήματα, σχεδιαστές και celebrities να συντονίζονται για την ενίσχυση της αγοράς και για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Monopoli Team

Το Fashion’s Night Out, η διεθνής πρωτοβουλία της Vogue που καθιερώθηκε και στη χώρα μας, επιστρέφει στα δρώμενα της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα για πρώτη φορά θα διοργανωθεί και στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου.

Στα πλαίσια της γιορτής, σχεδιαστές, οίκοι μόδας, μπουτίκ, πολυκαταστήματα και celebrities συντονίζονται τόσο για την ενίσχυση της αγοράς, όσο και για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών σκοπών του Δήμου Αθηναίων από τις πωλήσεις των συλλεκτικών γυναικείων και ανδρικών T-shirts και τσαντών, που δημιουργήθηκαν ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά. Τα εν λόγω κομμάτια θα διατίθενται σε όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στην ενέργεια, και τα οποία επιπλέον θα κάνουν ειδικές προσφορές και δώρα αποκλειστικά τη βραδιά του Fashion’s Night Out.

Δείτε τη λίστα των καταστημάτων που συμμετέχουν στο Fashion’s Night Out και τις προσφορές τους, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, http://www.fashionsnightout.gr/

Περισσότερα από Αγορές