Σημαντικά Βραβεία για Α. Καφετζόπουλο και Φιλ. Τσίτο στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν
Έξω πάμε καλά! Άλλο ένα δημιούργημα του ελληνικού κινηματογράφου, η ταινία “Άδικος Κόσμος” του Φίλιππου Τσίτου κέρδισε δύο βραβεία στο Διεθνές κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν. Ο πρωταγωνιστής Αντώνης Καφετζόπουλος κέρδισε το Aργυρό Όστρακο (Silver Shell) καλύτερης ανδρικής ερμηνείας και ο Φ. Τσίτος το Αργυρό Όστρακο καλύτερης σκηνοθεσίας.

A
A
Πρόκεται για ένα προσωπικό, ατμοσφαιρικό, καλλιτεχνικό αστυνομικό φιλμ, που μιλάει έναν δίκαιο Ελληνα εκπρόσωπο του νόμου και τις περιπέτειές του σε έναν “Αδικο Κόσμο”.
Πριν από δυο ακριβώς χρόνια, η ταινία του Τσίτου «Ακαδημία Πλάτωνος» διακρίθηκε στο φεστιβάλ του Λοκάρνο όπου ο Καφετζόπουλος κέρδισε το βραβείο ερμηνείας.
Το Χρυσό Οστρακο πήγε στο “Los Pasos Dobles” του Ισάκι Λακουέστα, το ειδικό βραβείο της επιτροπής στο “Le Skylab” της Ζιλί Ντελπί και το βραβείο σεναρίου στο “Kiseki/Ι wish” του Χιροκάζου Κορέ Εντα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Nina / where are you my de@r?, της Ειρήνης Φαναριώτη στο Θέατρο Αργώ
Paris Opera Junior Ballet: Η αφρόκρεμα του σύγχρονου κλασικού χορού στο Μέγαρο
Οι Εστριμμένες, των Miss Hellas Drag Pageant στον Μικρό Κεραμεικό
Η Taft από τον Schwarzkopf αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2025» για μαλλιά με άψογο Styling κάθε στιγμή
Μπλε Πυρετός: Ένας μονόλογος βασισμένος στο βιβλίο της Μάγκι Νέλσον στα Τζάμια Κρύσταλλα
Αthens Capital Suites – MGallery Collection: Μια νέα εμπειρία πολυτελούς φιλοξενίας στην καρδιά της Αθήνας
Τυφλή, τυφλή φοράδα, πού πας;: Μια σκηνική σύνθεση με διηγήματα του Σωτήρη Δημητρίου στο Θέατρο Φούρνος
Οιδίνους, του Θανάση Τριαρίδη στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα
Η Λέλα και η Λέλα: Το νέο έργο του Ανδρέα Στάικου έρχεται στο Ίδρυμα Κακογιάννης
3η Διεθνής Μπιενάλε Yeditepe στην Κωνσταντινούπολη