
A
A
Η φήμη κυκλοφορούσε εδώ και καιρό ότι στο καστ του 23ου James Bond θα ήταν και το όνομα του βραβευμένου με Όσκαρ Ισπανού ηθοποιού, αλλά ο ίδιος ήρθε να το επιβεβαιώσει με δηλώσεις του.
Ο Χαβιέ Μπαρδέμ δήλωσε ότι ήταν από μικρός φαν του 007 και ότι πήγαινε με τον πατέρα του για να βλέπει τον Σον Κόνερυ. Πολλές πληροφορίες, όπως είπε, δεν μπορεί να δώσει για τον χαρακτήρα που ερμηνεύει, αλλά θα αλλάξει την όλη δυναμική της σειράς ταινιών Bond. Όπως δήλωσε ο Μπαρδέμ, ο χαρακτήρας του θα είναι η νέμεσις του μυστικού πράκτορα, αλλά αυτό δεν είναι προφανές.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες για την νέα ταινία του Bond, ο τίτλος θα είναι “Λευκή Κάρτα” ενώ στο soundtrack θα τραγουδάει η γνωστή τραγουδίστρια Αντέλ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η σκηνοθέτρια Ιώ Βουλγαράκη αναλαμβάνει Αναπληρώτρια Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου
Αννέτα Παπαθανασίου, γιατί είναι σημαντικό να ακούμε ιστορίες για το Ολοκαύτωμα;
Τα 14 εμβόλια που πρέπει να κάνουν οι ενήλικες – Ανανεωμένες συστάσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 1 Απριλίου
Συν & Πλην: «Νεκρές ψυχές» στο Θέατρο Θησείον
Γιατί λέμε ψέματα την Πρωταπριλιά; – Πότε ξεκίνησε το έθιμο
Bella Ciao#23: Το τρίγωνο του θανάτου
Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Η τραγωδία των Τεμπών είναι ξεκάθαρα έγκλημα. Ξεχείλισε το ποτήρι»
Πανελλήνιες 2025: Κινητό τηλέφωνο και διάβασμα – «Φίλος ή εχθρός»;
Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας – Ποιες είναι και τι δεν επιτρέπεται