Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών: Ο Δ. Παπαδημητρίου συζητά για το ελληνικό τραγούδι
Στο πλαίσιο των Αγώνων Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού για την ανάδειξη νέων συνθετών, στιχουργών και τάσεων του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, πραγματοποιείται στις 20 Νοεμβρίου ανοιχτή συζήτηση στη μικρή αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών με θέμα Ελληνικό Τραγούδι: Επαναπροσδιορισμοί στόχων και λεκτικών όρων.

A
A
Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και καλεσμένοι ομιλητές από τους χώρους των τεχνών και των γραμμάτων.
Η συζήτηση θα συνεχιστεί στις 16 Δεκεμβρίου, με αφετηρία το ίδιο βασικό ερώτημα αλλά με κυρίως θέμα «Ποίηση και στίχος στο ελληνικό τραγούδι» σε αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών που θα ανακοινωθεί σύντομα.Ο στόχος των παράλληλων εκδηλώσεων είναι η ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων σε ό,τι αφορά τη σύγχρονη δημιουργία τραγουδιών από συνθέτες και τροβαδούρους (τραγουδοποιούς), ερμηνευτές και κοινό.
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/BJO-SGeb7yE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #162: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Πού τρώμα νηστίσιμα και νόστιμα στην Αθήνα τη Μεγάλη Εβδομάδα;
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Family Weekend: 12 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13/04)
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 12-13 Απριλίου 2025
Το ημερολόγιο ενός τρελού: Ο Στάθης Λιβαθινός σκηνοθετεί το διήγημα του Γκόγκολ στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Θέατρο Τέχνης: Τέσσερα νέα ελληνικά έργα και άλλες δράσεις στο πλαίσιο της «Άνοιξης ελληνικού έργου»
Σύγχυση: Έκθεση του Γιώργου Ξένου στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων
Μαζί στη Γιορτή: Το 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Αθλητισμού φέρνει κοντά πολιτισμό, αθλητισμό και ανθρώπους