Natalie Portman και Mila Kunis στην κορυφή των stars!
Tην οροφή στον πίνακα των “αστεριών” πιάνει το καυτό δίδυμο του Black Swan Natalie Portman και Mila Kunis, σύμφωνα με τη λίστα του IMBD για τους 100 μεγαλύτερους stars του 2011. Τρίτο και καταϊδρωμένο άφησαν τον λατρεμένο των γυναικών Johny Depp (ο οποίος το 2010 ήταν το νούμερ 1 αστέρι στην αντίστοιχη λίστα).

A
A
Την “αστεράτη” δεκάδα συμπληρώνουν οι : Emma Stone, Chris Hemsworth, Olivia Wilde, Jennifer Lawrence, George Clooney, Ryan Gosling και Christian Bale.
Βλέπουμε λοιπόν ότι το δίδυμο του Black Swan άφησε αρκετά πιο κάτω το δίδυμο του The Ides of March. Ίσως μετά την αναμενόμενη βράβευση του πολιτικού αριστουργήματος του Clooney, να αλλάξει αυτό και το 2012 να δούμε τους George Clooney και Ryan Gosling πιο ψηλά στη λίστα των stars.
Όπως βλέπουμε, η λίστα περιέχει μόνο star του Hollywood, γεγονός που έχει να κάνει με τη θεματολογία του IMBD (Internet Movie Data Base).
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Στο Fuzz οι Hooverphonic μάς χάρισαν την πιο μαγική αναδρομή της καριέρας τους
Hot or Not #163: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Φαντάσματα: Ένα αφιέρωμα στον Αόρατο Κόσμο του Ελληνικού Κινηματογράφου
«Ω γλυκύ μου έαρ» ερμήνευσε η Γλυκερία και μάγεψε το Παλλάς
Πάσχα στην Αθήνα; 5 εστιατόρια για να “αποδράσεις” ακόμα κι αν είσαι στην πόλη
Ώρα για binge-watching: 5 νέες σειρές που αξίζει να δεις
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα στην τηλεόραση
Το πασχαλινό σοκολατένιο αυγό και η ιστορία του
Πασχαλινό αρνί: Συνταγές για την καλύτερη μαρινάδα από 4 κορυφαίους chef
Πάσχα στην πόλη: 5 εκκλησίες της Αθήνας με κατανυκτική ατμόσφαιρα για τον Επιτάφιο και την Ανάσταση