Katy Perry: Τρία εκατ. δολάρια για να γράψει βιβλίο για το γάμο της
Με το ποσό των 3,1 εκατ. δολαρίων προσπάθησε ένας εκδοτικός οίκος να δελεάσει την πρόσφατα χωρισμένη Katy Perry, για να γράψει μια φουλ αποκαλυπτική βιογραφία του γάμου της με τον Russell Brand.

A
A
Μάλιστα, δεν είναι ένας ο εκδοτικός οίκος που θέλει να εκδώσει την πλευρά της Katy Perry, αλλά τρεις, οι οποίοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους, ανεβάζοντας έτσι την τιμή. Ένας ακόμα λόγος που η τιμή θα είναι ψηλή, είναι το γεγονός ότι ούτε η Katy Perry, ούτε ο Russell Brand έχουν μιλήσει για το χωρισμό τους στα ΜΜΕ, κρατώντας έτσι αμείωτη την περιέργεια του κοινού.
Αυτήν την περίοδο πάντως η Perry δεν τα περνάει άσχημα μετά τον χωρισμό της. Λέγεται ότι φλερτάρει με το πιο πλούσια αμοιβώμενο μοντέλο στον κόσμο, τον 22χρονο Baptiste Giabiconi.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Μαρίνα Σπανού απαντά στα αρνητικά σχόλια: «Ποτέ μου δεν μου άρεσαν οι ταμπέλες»
Η γυναίκα και ο ακροβάτης: Η νέα παράσταση των bijoux de kant στο HOOD art space
Lapin House: Κάθε σοκολατένιο αυγό… μια πράξη αγάπης
Συγγνώμη Κύριε Μπέκετ: Μια παρωδία από τη Σοφία Φιλιππίδου στο Μαγαζάκι της Τ3χνης
Contra στην Πρόοδο – ένα πεδίο μνήμης, του Εστέβα Σολέρ στο ΠΛΥΦΑ
Φεστιβάλ Αθηνών: Ο «Ιππόλυτος» της Κατερίνας Ευαγγελάτου για δύο παραστάσεις στο Ηρώδειο
Ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει συναυλία – αφιέρωμα για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση στο Καλλιμάρμαρο
L’ aide memoire, του Ζαν-Κλωντ Καρριέρ στο Studio Μαυρομιχάλη
Ο MC Yinka παρουσιάζει το «Diving» στο Piraeus Club Academy
Η Εθνική Πινακοθήκη απαντά στους 29 καλλιτέχνες που ζήτησαν απόσυρση των έργων τους