MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
03
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Υποβολή προτάσεων για το Athens Video Art Festival

Για 8η φορά θα πραγματοποιηθεί φέτος το Athens Video Art Festival, το σημαντικότερο φεστιβάλ ψηφιακών τεχνών και νέων μέσων στην Ελλάδα. Το φεστιβάλ προ(σ)καλεί τους δημιουργούς να αναπτύξουν τις ιδέες τους πειραματιζόμενοι πάνω στην πλατφόρμα των νέων τεχνολογιών χωρίς οποιονδήποτε θεματικό περιορισμό, έχοντας τη δυνατότητα να υποβάλουν τα έργα τους για επτά κατηγορίες του προγράμματος.

Monopoli Team

Οι κατηγορίες του φεστιβάλ είναι: Video Art, Animation, Installations, Web Art, Digital Image, Performance.

Με εργαλείο τις ποικίλες μορφές δημιουργίας το Athens Video Art Festival παρουσιάζει εναλλακτικούς τρόπους «θέασης» του αστικού τοπίου, αντίληψης της τέχνης και νέους κώδικες αλληλεπίδρασης αυτής με τις σύγχρονες κοινωνίες.Το Athens Video Art Festival προσκαλεί ετησίως καλλιτέχνες, σπουδαστές και λάτρεις των τεχνών να καταθέσουν τις ιδέες και τα έργα τους, ενώ το πρόγραμμά του συμπληρώνεται με ποικίλες παράλληλες δράσεις.

Από την παρουσίαση ξένων διοργανώσεων και αφιερωμάτων έως τα διαδραστικά εργαστήρια και την αλληλεπίδραση της εικόνας με τον ήχο, το φεστιβάλ αποσκοπεί να υπογραμμίσει τον επικοινωνιακό χαρακτήρα των τεχνών. Το πρόγραμμα αποτελείται από πέντε ενότητες που αναδεικνύουν όλες τις πτυχές και τους βασικούς σκοπούς του. Πιο συγκεκριμένα: προβολές βίντεο τέχνης, animation κι αρχειακού υλικού.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 5 Απριλίου
Για αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.athensvideoartfestival.gr/

Μιλτιάδου 18, Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ.2103230005

Περισσότερα από Φεστιβάλ