Διάφορα
Θρύλοι και θρήνοι από την Ελένη και τη Σουζάνα Βουγιουκλή στο Half Note
Από την Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου έως την Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου, η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή παρουσιάζουν στην σκηνή του Half Note Jazz Club ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο κλίμα των ημερών, με τίτλο “Θρύλοι και θρήνοι”.

A
A
Ύμνοι και gospel, εξαγνιστικές ταραντέλες, λυτρωτικά μοιρολόγια, τραγούδια της φύσης, σε μια ιδανική τελετουργία της Άνοιξης, για τρεις μουσικές παραστάσεις.
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή που η δουλειά τους πάνω σε διεθνικές μουσικές φόρμες ξεχωρίζει και τους δίνει μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική ταυτότητα, έχουν ετοιμάσει ειδικά για το Half Note αυτές τις συναυλίες. Ανάμεσα σε άλλα θα ακουστούν τα “ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΜΑΝΑ” από τους δροσουλίτες του Χριστόδουλου Χάλαρη και του Νίκου Γκάτσου που είναι ύμνος της Μεγάλης Παρασκευής του Λιβάνου, και στα αραβικά είναι το “WA HABIBI”. Ένα άλλο χαρακτηριστικό γκόσπελ, το “MOTHERLESS CHILD”, τραγουδισμένο κι από τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια των γκόσπελ, Mahalia Jackson, καθώς και το “LET MY PEOPLE GO” καθώς και ταραντέλες και τραγούδια από την παράδοση της Ελλάδας και της κάτω Ιταλίας.
[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/yne3KeGrNhE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης: Ελένη Βουγιουκλή: τραγούδι, κιθάρα,
Σουζάνα Βουγιουκλή: τραγούδι, κιθάρα, πιάνο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φαντάσματα: Ένα αφιέρωμα στον Αόρατο Κόσμο του Ελληνικού Κινηματογράφου
«Ω γλυκύ μου έαρ» ερμήνευσε η Γλυκερία και μάγεψε το Παλλάς
Πάσχα στην Αθήνα; 5 εστιατόρια για να “αποδράσεις” ακόμα κι αν είσαι στην πόλη
Ώρα για binge-watching: 5 νέες σειρές που αξίζει να δεις
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα στην τηλεόραση
Το πασχαλινό σοκολατένιο αυγό και η ιστορία του
Πασχαλινό αρνί: Συνταγές για την καλύτερη μαρινάδα από 4 κορυφαίους chef
Πάσχα στην πόλη: 5 εκκλησίες της Αθήνας με κατανυκτική ατμόσφαιρα για τον Επιτάφιο και την Ανάσταση
Τα πιο όμορφα σοκολατένια πασχαλινά αυγά και πού θα τα βρεις
Τι μας συμβουλεύει για το πασχαλινό τραπέζι ο καθηγητής Καρδιολογίας