Μαλλιά κουβάρια Kim Kardashian και Rihanna για τον Kanye West!
Ήθελε πολύ να δει τον Kanye West η Rihanna στα καμαρίνια της συναυλίας του στο Λονδίνο, αλλά η σύντροφός του Kim Kardiasian της έριξε άκυρο!

A
A
Μπορεί η Kim Kardashian να δείχνει πολύ φιλελεύθερη με διάφορες επιλογές της (όπως το να βγάλει sex tape για παράδειγμα), αλλά με τον σύντροφό της Kanye West αποδεικνύεται δεσποτική και ζηλιάρα. Γι’ αυτό και απαγόρευσε σε μία άλλη πολύ απελευθερωμένη σταρ, η Rihanna, να βρεθεί στο καμαρίνι του τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Λονδίνο.
Όπως λένε διάφορες πηγές κοντά στο Kanye West, η Kim είναι πολύ ζηλιάρα και δεν αφήνει άλλες γυναίκες να πλησιάσουν τον σύντροφό της. Με τη Rihanna δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψει να μπει στο καμαρίνι του συντρόφου της, χωρίς να είναι παρούσα και η ίδια και να επιβλέπει την “φάση”. Επίσης, υπάρχουν προηγούμενα με τη Rihanna, γιατί έβγαινε με τον αδερφό της Kardashian Ron.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ιδέες και περιστατικά: Αναδρομική έκθεση του Μπάμπη Ρετζεπόπουλου στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων
«Για λόγους δημόσιας τάξης», απαγορεύονται οι συναυλίες στα Εξάρχεια
Η Σκύλα, του Georges de la Fouchardiere στο Θέατρο Αλκμήνη
Η κίτρινη ταπετσαρία, της Σάρλοτ Πέρκινς Γκίλμαν στο Θέατρο Αλκμήνη
Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Τι απαντά στα περί εμπλοκής του σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών
Η Βεγγέρα: Το Εθνικό παρουσιάζει στο Θέατρο Χώρος την κωμωδία του Ηλία Καπετανάκη
“Call Me Frank”: Μία ποικιλόμορφη παρέα τραγουδά για καλό σκοπό
Η «Φάλαινα» του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ξανά τον Οκτώβριο στον Νέο Ακάδημο – Έναρξη προπώλησης
Με τα μάτια της ψυχής και τους ήχους της ζωής: Το νέο παραμύθι της Ελένης Κυτίδου από τις Εκδόσεις Αγγελάκη
Rebearth: Η περιπατητική performance για το περιβάλλον της Ζωής Δρακοπούλου έρχεται στη Λάρισα