MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μπράβο Σάκη!- Έγινες τώρα και… Μητσικώστας!

Ένα ακόμη ταλέντο έβγαλε από την φαρέτρα του ο πολύπλευρος Σάκης Ρουβάς, που δεν είναι άλλο από αυτό του μίμου. Ο Ρουβάς κάνει τον Θέμο Αναστασιάδη, κάτι που δείχνει κόντρα ρόλος, καθώς ο ένας είναι η αποθέωση της αντρικής ομορφιάς και ο άλλος… δεν είναι. Αλλά βάζοντας ψεύτικη κοιλιά, βαμβάκι στο στόμα και γυαλιά, όλα γίνονται.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως ό,τι κάνει ο χαρισματικός Σάκης είναι εκπληκτικά τέλειο, ως αποτέλεσμα του φοβερού επαγγελματισμού του, του ήθους του και του πολύπλευρου ταλέντου του. Κατά την γνώμη μου πάντως μία μίμηση διάρκειας 26 δευτερολέπτων δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο- πόσο μάλλον όταν είναι πολύ στο περίπου και δεν θυμίζει μόνο Θέμο, αλλά και Καραμανλή στην φωνή, ενώ φατσικά μοιάζει περισσότερο με μελαχρινό Τεν Τεν.

Θεωρώ λοιπόν όλον αυτόν τον θαυμασμό στη μίμηση που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στο Θέμο Αναστασιάδη μία ακόμα κίνηση προβλέψιμου θαυμασμού από τους συνήθεις υμνητές του. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι τα Media με τον Σάκη. Υπήρχαν περίοδοι που οι δημοσιογράφοι τον “ξέσκιζαν” αν και πάντα είχε τρομερό γκελ στο κοινό- κυρίως στο γυναικείο. Πολλά είχαν ειπωθεί, ακόμα περισσότερα είχαν υπονοηθεί, είτε για τις προτιμήσεις του, είτε για την πατριωτική του συνείδηση, είτε για τη νοημοσύνη του, τα ελληνικά του, το προκλητικό life style του.

Η μεγάλη αλλαγή- κατά την άποψή μου- στην άποψη των δημοσιογράφων απέναντί του έγινε όταν ξεφορτώθηκε από μάνατζέρ του τον Ψηνάκη. Υποψιάζομαι ότι ο μάνατζερ, θέλοντας ίσως να προστατεύσει το μεγάλο του αστέρι από την υπέρ-έκθεση στα Media, έριχνε πολλά άκυρα στους δημοσιογράφους και το αποτέλεσμα ήταν αυτοί να απαντούν με πόλεμο απέναντι στο Ρουβά. Όταν το καθεστώς άλλαξε, οι δημοσιογράφοι του life style ξαφνικά ερωτεύθηκαν τον Σάκη και ό,τι κάνει, το βρίσκουν τέλειο.

Κάνει το μίμο; “Μπράβο Σάκη, είσαι τέλειος! Φτυστός ο Θέμος Αναστασιάδης! Τύφλα να’ χει ο Μητσικώστας.”

Κάνει τον ηθοποιό; “Μπράβο Σάκη! Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι μπορούσες να παίξεις τόσο τέλεια. Τύφλα να’ χει ο Μάρλον Μπράντο.”

Κάνει τον παρουσιαστή; “Μπράβο Σάκη! Μαγεύεις στη σκηνή. Καταφέρνεις να πεις πέντε ολόκληρες λέξεις χωρίς σαρδάμ. Απελευθερωμένος κι απίστευτος! Τύφλα να’ χει ο Αλιάγας.”

Και πάει λέγοντας. Τι να πει κανείς για το συνάφι της showbiz; Μάλλον η κωλοτούμπα δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του πολιτικού πρσωπικού της χώρας.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες