MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γνωρίστε την σέξι Μις Αμερική!

Αν ο Obama είναι πλανητάρχης, τότε και η Μις Αμερική θα μπορούσε να είναι η πλανητάρχης των μοντέλων! Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την σέξι Miss USA 2012, την Olivia Culpo που βραβεύτηκε στις 3 Ιουνίου σε μία φαντασμαγορική τελετή σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Αυτό γιατί η Μις Κόσμος θα αναδειχθεί αργότερα και θα δούμε αν είναι η Miss USA ή η Miss κάποιας άλλης χώρας του μεγάλου αυτού πλανήτη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πάντως, η νέα Miss USA μάγεψε το κοινό της Αμερικής όχι μόνο με την ομορφιά της, αλλά και με την ικανότητά της στο να δίνει political correct απαντήσεις. Συγκεκριμένα, στο θέμα αν θα έπρεπε να επιτρέπεται σε transexual να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, η Olivia Culpo απάντησε ότι υπάρχει μεν μία παράδοση να επιτρέπεται η συμμετοχή στον διαγωνισμό σε αυθεντικές γυναίκες, αλλά αφού γίνονται πλέον τόσες πολλές εγχειρήσεις, θα πρέπει να δίνεται η δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους για μία καλύτερη ζωή, αφού οι ΗΠΑ είναι μία ελεύθερη χώρα.

Η Olivia Culpo είναι μορφωμένη κοπέλα, που σπουδάζει σε Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, ενώ είναι ιταλικής καταγωγής. Έκανε λοιπόν το… culpo grosso στον διαγωνισμό για την Miss USA 2012!

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες