MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Keira Knightley: Αποκαλύψεις για τη σχέση της με την μουσική και με τον… μουσικό!

Πώς τα φέρνει η ζωή! Η σέξι Keira Knightley, που στην εφηβεία της σιχαινόταν τη μουσική, λόγω των boy bands, τώρα παντρεύεται μουσικό. Η αγγλίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της μιλάει για την σχέση της με τη μουσική και τον αρραβώνα με τον μουσικό James Righton.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η 27χρονη ηθοποιός, η οποία δείχνει με καμάρι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον James Righton, δηλώνει ότι όταν μικρή δεν άκουγε μουσική. Πίστευε ότι έφταιγαν γι’ αυτό τα boy bands- προφανώς γιατί είχε ταυτίσει με τα boy bands τη μουσική. Πάντως, όπως παραδέχεται, μέχρι τα 25 της δεν έδινε καμία σημασία στη μουσική, κάτι που άλλαξε τα τελευταία χρόνια, όταν άρχισε ακόμα και να ηχογραφεί κάποια τραγούδια.

Ωστόσο, το ότι έχει χαρίσει την καρδιά της σε μουσικό, δεν σημαίνει ότι την έχει χαρίσει και στην μουσική. Η Keira διατηρεί τις αποστάσεις της με την μουσική, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Μου αρέσει η μουσική, αλλά δεν είμαι λάτρης της μουσικής”.

Παραδέχεται ακόμα ότι ενώ δεν της αρέσει ιδιαίτερα η μουσική, οι μουσικοί αντιθέτως της αρέσουν πάρα πολύ- κάτι που της φαίνεται παράδοξο. “Φαντάζομαι ότι πάντα σε γοητεύει κάποιος παθιασμένος με οτιδήποτε, αλλά ήταν πάντα ένα είδος μυστηρίου” δηλώνει η Keira.

Περισσότερα από Cine News