Marisa Miller: Άλλη μια σούπερ σέξι μαμά! (hot pics)
Εγκυμοσύνων συνέχεια για την showbiz. Ένα από τα πιο σούπερ hot, σέξι και τα ρέστα Marisa Miller, η οποία έκοβε την ανάσα με τα εσώρουχα και τα μαγιό που φορούσε ως κορίτσι της Victoria’s Secret και των εκδόσεων με μαγιό στο Sports Illustrated, περιμένει το πρώτο της παιδί.

A
A
To μοντέλο ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός με δήλωση της σε περιοδικό. “Έφτασε ο καιρός, μετά απο 6 χρόνια γάμου. Οι αδερφές μου κι εγώ θα έχουμε όλες μωρά μέσα στο 2012!” δήλωσε μεταξύ άλλων η σέξι Marisa.
To 34χρονο μοντέλο, που έχει βρεθεί νούμερο 1 στη λίστα του Maxim για τις 100 πιο σέξι γυναίκες το 2008, είναι παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Griffin Guess 6 χρόνια. Είναι ο δεύτερος της γάμος, καθώς ο πρώτος, με τον Jim Miller το 2000, διαλύθηκε μετά από 2 χρόνια.
Η Marissa Miller έχει φιλανθρωπική προσφορά, ενώ είναι από το 2009 πρέσβειρα της Αμερικάνικης Οργάνωσης κατά του Καρκίνου.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Chrome Hearts: Tamta x Saske ενώνουν δυνάμεις για το πρώτο ανατρεπτικό single του “The Heroine”
Για μια ζωή, των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Κολοσσαίον
27o ΦΝΘ: Στο «Bugboy» του Λουκά Παλαιοκρασά το φετινό Onassis Film Award
Ο Σπύρος Γραμμένος στον Σταυρό του Νότου Club
Ο πεθαμένος και η ανάσταση: Η νέα όπερα του Ν. Τζώρτζη πάνω στο πεζογράφημα του Ν. Γ. Πεντζίκη στην Λυρική
H Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Κύτταρο
Joie de Vivre Κυριακές στο Bagatelle Athens: Το brunch όπως πρέπει να είναι
Συραγώ Τσιάρα: «Η Πινακοθήκη δεν λειτουργεί υπό το κράτος του φόβου»
Αστερομάτα: Κυκλοφόρησε το επίσημο videoclip της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision
«Όσα παίρνει ο Άνεμος»: Πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά