MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανανεώνεται και αναβαθμίζεται το Game of Thrones

Η τηλεοπτική… φρενίτιδα που ακούει στο όνομα Game of Thrones ετοιμάζεται για την τρίτη χρονιά. Οι παραγωγοί του τηλεοπτικού αυτού φαινομένου δεν εφησυχάζουν και ψάχνουν τρόπους να κάνουν τη σειρά ακόμα καλύτερη. Το cast λοιπόν της τρίτης χρονιάς θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα και τα περισσότερα εξ’ αυτών είναι ήδη γνωστά στο κοινό μέσα απο επιτυχημένες ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές.

Monopoli Team

Ο Mance Rayder, o Βασιλιάς πίσω από το Τείχος, θα πάρει σάρκα και οστά με τη μορφή του επιβλητικού Ciarán Hinds, του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Ιούλιο Καίσαρα στο “Rome” ( τον Hinds τον είδαμε και στα “Ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι”, “John Carter” και “Munich”).

O Rayder, που έχει συσπειρώσει τις δυνάμεις του Βορρά για να επιτεθούν στο Τείχος, είναι ένας πολύ κομβικός ρόλος στη συνέχεια του GoT, ο οποίος έχει ήδη αναφερθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων σεζόν, ενώ το casting για τη στελέχωσή του κράτησε μήνες ολόκληρους.

Ο Ιρλανδός Hinds θα επιστρέψει χάρη στη σειρά στα πάτρια εδάφη, καθώς η παραγωγή της σειράς έχει ως βάση το Belfast, ενώ γυρίσματα θα λάβουν χώρα και την Κροατία, την Ισλανδία και το Μαρόκο.

Επίσης, πολλά είναι και τα υπόλοιπα νέα πρόσωπα στη τρίτη σεζόν της εξωφρενικά επιτυχημένης σειράς του HBO.

Στις πιο σημαντικές από τις υπόλοιπες σχεδόν 15 προσθήκες, η Diana Rigg θα είναι η παντοδύναμη Olenna Tyrell, γιαγιά της Margaery και του Loras

-Στο ρόλο του Edmure Tully, λόρδου του Riverrun και αδερφού της Catelyn Stark, θα εμφανιστεί ο Tobias Menzies (Βρούτος στο “Rome”)

-O Thomas Brodie-Sangster (του Love Actually και της Nanny McPhee) θα είναι ο αινιγματικός νεαρός Jojen Reed που θα αποδειχθεί σημαντική βοήθεια στον Bran Stark

-O Mackenzie Crook στο ρόλο του Orell που μπορεί να μπαίνει στο μυαλό των ζώων και να ελέγχει τις κινήσεις τους

-Ως τον γνωστό ιππότη και θείο της Catelyn Stark, Bryndon “The Blackfish” Tully, θα δούμε τον Clive Russell

-Στο ρόλο της  Shireen Baratheon, μοναχοκόρης του Stannis Baratheon, η Kerry Ingram

-Στο ρόλο του τρομακτικού και ρωμαλέου πολεμιστή του Mance Rayder, Tormund Giantsbane, ο Kristofer Hivju

-Τέλος, η σύζυγος του Stannis Baratheon, Selyse, η οποία ζει απομονωμένη, παίρνει τη μορφή της Tara Fitzgerald:

Περισσότερα από Cine News