Τα πετάει για το περιοδικό GQ η Lana Del Rey
Μπορεί η μουσική της να είναι μαύρη κι άραχλη και γεμάτη πόνο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η τραγουδίστρια Lana Del Rey αποποιείται του ρόλου του sex symbol. Συχνά- πυκνά επιδεικνύει τα κάλλη της και το κάνει με στυλ. Μάλιστα, έγινε γυμνό εξώφυλλο στο περιοδικό GQ το οποίο φιλοξενεί γυμνές φωτογραφίες της τραγουδίστριας.

A
A
Στη φωτογραφία του εξωφύλλου η σέξι τραγουδίστρια φοράει μόνο το κόκκινο χρώμα των νυχιών της στα πόδια και στα χέρια, καθώς επίσης και ένα βραχιόλι και κολιέ. Σε άλλη φωτογραφία, φοράει ακριβώς τα ίδια, με τη διαφορά πως αντί για βραχιόλι φοράει μπρασελέ στον αστράγαλο.
Υπάρχουν και άλλες αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο GQ. Σε μία κάποιος της πιάνει το ένα στήθος, το οποίο είναι γυμνό, αλλά δεν φαίνεται. Σε μία άλλη φοράει μόνο ένα πουλόβερ και τίποτα από κάτω, αλλά καλύπτει τα επίμαχα σημεία της με την κουρτίνα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Σκέψεις & αναμνήσεις: Το πολύχρωμο και ονειρικό σύμπαν της Πόλυς Κάνιστρα στη γκαλερί Καψιώτη
Το Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας, βασισμένο στο βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά στο θέατρο 104
Έκθεση αφιερωμένη στην κεραμίστρια Μαίρη Χατζηνικολή στο «Λόφο» στην Κυψέλη
Ηλεκτρικό ρεύμα: Σύσκεψη για αποτροπή blackout το Πάσχα
Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται και πώς υπολογίζεται
Πρόσφυγες θα καλύψουν τα κενά εργασίας σε ξενοδοχεία της Χαλκιδικής
Λίνα Μενδώνη: Ένταση με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας (Vid)
Ισραήλ: Ελεύθερος ο βραβευμένος με Όσκαρ Παλαιστίνιος σκηνοθέτης του «No Other Land»
Λουλού: Τελευταίες δύο παραστάσεις για το έργο της Άννας Βαγενά στο Θέατρο Μεταξουργείο
Συγκέντρωση στην Πινακοθήκη για να επανέλθουν τα βανδαλισμένα έργα