Φωτογραφία
Η Αθήνα τού σήμερα μέσα από τα δικά μου μάτια: Έκθεση φωτογραφίας στο Πασάγιο 8
Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας διοργανώνει την Έκθεση Φωτογραφίας «Η Αθήνα τού σήμερα μέσα από τα δικά μου μάτια», μόνο για τις 7 Οκτωβρίου 2012, στον πολυδραστικό χώρο του «Πασάγιο 8».

A
A
Η Έκθεση Φωτογραφίας «Η Αθήνα τού σήμερα μέσα από τα δικά μου μάτια» καλεί οποιουσδήποτε ερασιτέχνες φωτογράφους που έχουν πάθος με τη φωτογραφία και εκφράζονται ψυχικά μέσα από τις εικόνες, τα τοπία, τους ανθρώπους, να παρουσιάσουν την καθημερινότητα της πόλης μας, της κατά τ’ άλλα παρεξηγημένης πόλης μας, η οποία μπορεί να πάρει νέα μορφή και να αναγεννηθεί μέσα από τον φακό με το καλλιτεχνικό ταλέντο ενός φωτογράφου.
Εάν θέλετε κι εσείς να λάβετε μέρος, καλείστε να αποστείλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο e-mail: [email protected] ή να τα καταθέσετε στον χώρο του «Πασάγιο 8» τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την λήξη της προθεσμίας.
Διεύθυνση
Θεραπειών 8, Κολωνός
Τηλέφωνο
210 5150050
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
O Chuck Bass του Gossip Girl μόλις έγινε πατέρας
Από τον Ντελακρουά στον Ντυπρέ: Η Επανάσταση του 1821 μέσα από έργα φιλελλήνων ζωγράφων
Γιώτα Φέστα: Το θέατρο μου έμαθε να μην το βάζω ποτέ κάτω
Με το «Κόκκινο Σύννεφο», ο Δαμιανός Πάντας δίνει τροφή για σκέψη
Γιατί ο μπακαλιάρος είναι από τα πιο υγιεινά ψάρια – ειδικά για τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 25 Μαρτίου
Ποιο είναι το ελληνικό νησί με την ομορφότερη παραλία των Κυκλάδων, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ
Ποιες είναι οι πιο hot αποχρώσεις μανικιούρ για την άνοιξη του 2025;
«Ελάτε να τραγουδήσουμε τους ποιητές»: Η Ηρώ στο Half Note Jazz Club
Pizza Fan: Γευστικές εκπλήξεις στο σαρακοστιανό τραπέζι