MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δράκουλας για παιδάκια στην κορυφή του Box Office!

Ακόμα μια παιδική ταινία πιάνει κορυφή στο αμερικάνικο Box Office. Το συγκεκριμένο είδος διαρκώς ανανεώνεται τεχνολογικά, ενώ έχει ένα στάνταρ κοινό και πολλές ιδέες από τους δημιουργούς του. Κι έτσι το Hotel Transylvania, μια animated ιστορία που εμπνέεται από -τί άλλο- τον Κόμη Δράκουλα και τον θρύλο του, με την πρεμιέρα του έρχεται να πιάσει κορυφή στα κέρδη του Box Office το τελευταίο ΠΣΚ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, το Hotel Transylvania σημείωσε το τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου κέρδη 43 εκατ. δολαρίων. Το έργο αναφέρεται σε έναν Κόμη Δράκουλα που έχει πανσιόν στην Τρανσυλβανία και γίνεται πολύ προστατευτικός, όταν ένας μικρός τουρίστας ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Κόμη.

Στο νούμερο 2 του Box Office η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας Looper με τον Bruce Willis σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία σημείωσε κέρδη της τάξης των 22 εκατ. δολαρίων.

Στο νούμερο 3 είναι η αστυνομική περιπέτεια End of Watch με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal και στο πλευρό του τον Michael Peña και την Anna Kendrick. Η ταινία σημείωσε κέρδη 8 εκατ. δολαρίων. Η υπόθεση της ταινίας του David Ayer αναφέρεται σε δύο αστυνομικούς που κατάσχουν όπλα και χρήματα ενός καρτέλ και τα ονόματά τους μπαίνουν σε συμβόλαιο θανάτου.

Περισσότερα από Cine News