Rock
O Sivert Hoyem των Madrugada στην Ελλάδα
Ο αγαπημένος Νορβηγός Sivert Hoyem πραγματοποιεί μίνι περιοδεία στην χώρα μας. Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου θα εμφανισθεί στην Πάτρα, στην Πολιτεία, την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στην Λάρισα, στο Stage Club, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, στο Γαία Liveκαι την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στα Ιωάννινα, στο Boxx.

A
A
Τον Νορβηγό καλλιτέχνη τον γνωρίσαμε ως τον frontman των Madrugada, ωστόσο μετά την διάλυση του συγκροτήματος το 2008 δημιούργησε το δικό του κοινό με τις σόλο δισκογραφικές του δουλειές.
Ο Sivert Hoyem μας συγκινεί από την εποχή των Madrugada ως σήμερα με την ευθύτητα, το βάθος της μουσικής και της σκέψης του, την ευκρίνια της αντίληψης του, την τρυφερότητα της μοναδικής εσωτερικής φωνής του. Θα είναι και πάλι εδώ, «γυμνός» σε μια προσωπική διαδρομή σε ιδιαίτερους χώρους.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης: Sivert Hoyem
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Στο “Flow” το Ευρωπαϊκό Βραβείο Lux 2025
H Τάμτα στο BBC London με το τραγούδι «Khorumi»
Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών: Συναυλία για τα 80 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου στο Μέγαρο
Ίδρυμα Ωνάση: 162 χρόνια από τη γέννηση του Καβάφη με ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους στο Onassis YouTube Channel
Διονύσης Σαββόπουλος: Μια πρωτότυπη σειρά με τις ιστορίες του έρχεται στον ΣΚΑΪ
Microsoft: Δύο 17χρονα κορίτσια θα μάς εκπροσωπήσουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό πληροφορικής
Pan Pan και Years of Youth live στην Τεχνόπολη
«The Walking Dead: Dead City» και «HIP» επιστρέφουν με νέες σεζόν τον Μάιο στην COSMOTE TV
Στην Άνδρο οι πρόβες για την “Ηλέκτρα” του Δημήτρη Τάρλοου
Φαντάσου ένα πουλί: Μια ομαδική έκθεση πάτσγουορκ στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης