Νέο χαρμάνι Flocafé Exclusive Blend από τoν Buondi
Τα Flocafé εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με τον Buondi Caffé, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο χαρμάνι, από τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς κόκκους 100% Arabica, με ισορροπημένη γεύση, άρωμα κόκκινων φρούτων, μαύρου σταφυλιού και νότες μαύρης ακατέργαστης ζάχαρης από επιλεγμένες ποικιλίες ειδικής περιορισμένης παραγωγής που αναπτύσσονται στη Βραζιλία, την Κολομβία και την Κόστα Ρίκα. Η νέα εκλεκτή ποικιλία καφέ έρχεται για να κατακτήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ που αναζητούν την πιο ντελικάτη και πλούσια γεύση.

Monopoli Team
02.11.2012
A
A
Παράλληλα, στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης των καλύτερων γεύσεων για τους καταναλωτές τους, τα Flocafé ανανεώνουν και εμπλουτίζουν το μενού τους με ξεχωριστά προϊόντα: πρωτότυπα, δροσερά special iced drinks με Oreo, Merenda και Milko, αλλά και λαχταριστές γλυκές γεύσεις όπως pavlova, σούπα σοκολάτας με cookies και αυθεντικό προφιτερόλ με παγωτό! Επιπλέον, 7 νέες γεύσεις sandwich και μίνι μπριός έρχονται να προστεθούν στην αγαπημένη ποικιλία των snacks Flocafé.
Τα Flocafé για ακόμα μια φορά πρωτοπορούν και μας προσφέρουν τον καλύτερο καφέ της μέρας μας, απολαμβάνοντας τις αγαπημένες γεύσεις cappuccino και cappuccino freddo με μόνο 2,5 ευρώ! Mια υπέροχη εμπειρία απόλαυσης, με την καλύτερη ποιότητα γεύσης σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο master του σαξοφώνου Jean Toussaint στο Half Note Jazz Club
Υπ. Δικαιοσύνης: Η απόφαση για τα ομόφυλα ζευγάρια και τους μόνους άντρες σχετικά με την απόκτηση παιδιών
Αυτοί είναι οι προορισμοί με τη μεγαλύτερη ζήτηση για το Πάσχα – Γιατί καταγράφεται πτώση;
Πνοή: Ο Βαγγέλης Ρήνας ζωγραφίζει τη μεταφυσική ενέργεια της γυναικείας φύσης στην Γκαλερί Σκουφά
Οι Ωραίες των Δίσκων: Η εικαστικός Ρούλη Μπούα αναβιώνει πρόσωπα και τοπία της ελληνικής ιστορίας στο Βρυσάκι
Μουσείο Πράδο: Σκάνδαλο με «χαμένο πίνακα» του Καραβάτζιο που τελικά αποδείχθηκε πλαστός
Ελληνικός Κόσμος: Πασχαλινό camp για παιδιά με παιχνίδια, κατασκευές και εκπαιδευτικές δράσεις
Ο Bhukhurah ανακοινώνει Spring Tour – Πρώτη στάση η Αθήνα
Όλα για την Εύα: Η ταινία με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των Όσκαρ σε ειδική προβολή
Ο Μιχάλης και ο Παντελής Καλογεράκης στον Σταυρό του Νότου Plus – Με Φοίβο Δεληβοριά και Imiterasu