Διάφορα
Η τζαζ ενώνεται με το μπουζούκι και τον Πάνο Μουζουράκη στο Passport
Η Αθήνα και συγκεκριμένα ο Πειραιάς, θα φιλοξενήσει στο Passport στις 15 Δεκεμβρίου το παγκοσμίου φήμης Jazz trio “The Rosenberg trio” μαζί με τον μπουζουκίστα Μιχάλη Παούρη, ύστερα από πρόσκληση του δεύτερου να συμπράξουν μπροστά στο ιδιαίτερα απαιτητικό ελληνικό κοινό. Καλεσμένος στη μοναδική αυτή βραδιά ο ερμηνευτής Πάνος Μουζουράκης ο οποίος θα ερμηνεύσει jazz κομμάτια σε μουσική και στίχο του Μιχάλη Παούρη. Μια συνεργασία που ξεκίνησε από τη συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στο τελευταίο cd του Μιχάλη Παούρη με τίτλο «Disharmony».

A
A
Ο Stochelo, βασικός κιθαρίστας του σχήματος, o Nonnie ο μπασίστας και ο Nous’che κιθαρίστας επίσης, ενώνονται πάνω στη σκηνή σε κλασικές συνθέσεις του θρυλικού Django Reinhardt, για τον οποίο έπαιξαν σε όλο τον κόσμο.
Ο Μιχάλης Παούρης, μπήκε σε jazz μονοπάτια τον περασμένο Νοέμβριο όταν βρέθηκε επί σκηνής με τον μοναδικό κιθαρίστα Al Di Meola. Μια σύμπραξη που απέσπασε από τον ίδιο τον Di Meola διθυραμβικές κριτικές και τα Μ.Μ.Ε. γέμισαν με δηλώσεις του όπως «Είναι εξαιρετικά γρήγορος. Μου θυμίζει τον εαυτό μου 25 χρόνια πριν» και «Η συνεργασία μας μου θυμίζει το trio με τον Paco De Lucia και τον John Mclaughlin». (zougla.gr)
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης: The Rosenberg trio, Μιχάλης Παούρης, Πάνος Μουζουράκης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μακρυκάπα Ευβοίας: ένα γραφικό χωριό που αξίζει να επισκεφτείς
Το πασχαλινό σοκολατένιο αυγό και η ιστορία του
Πασχαλινό αρνί: Συνταγές για την καλύτερη μαρινάδα από 4 κορυφαίους chef
Πάσχα στην πόλη: 5 εκκλησίες της Αθήνας με κατανυκτική ατμόσφαιρα για τον Επιτάφιο και την Ανάσταση
Τα πιο όμορφα σοκολατένια πασχαλινά αυγά και πού θα τα βρεις
Τι μας συμβουλεύει για το πασχαλινό τραπέζι ο καθηγητής Καρδιολογίας
Από τις λαμπάδες μέχρι τον λαγό: Οι συμβολισμοί και οι παραδόσεις πίσω από τα πασχαλιάτικα έθιμα
Η Μαρίνα Σπανού απαντά στα αρνητικά σχόλια: «Ποτέ μου δεν μου άρεσαν οι ταμπέλες»
Η γυναίκα και ο ακροβάτης: Η νέα παράσταση των bijoux de kant στο HOOD art space
Lapin House: Κάθε σοκολατένιο αυγό… μια πράξη αγάπης