Βραδιές γευσιγνωσίας στο Première με θέα και άποψη
Από 27 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου, ο Chef Jean-Charles Métayer σας προσκαλεί στο εστιατόριο Première του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental, σε μια αυθεντική γευσιγνωστική εμπειρία με εκλεκτό κρασί από τους Αμπελώνες Αντωνόπουλου και 5 μοναδικά πιάτα.
Μενού
Γαρίδες σε κονσομέ Shiso & μους από αγκινάρες Ιερουσαλήμ/Sauvignon Λευκό
Χτένια & μανιτάρια cèpes, sabayon αρωματισμένα με καπνιστή πάπρικα/Άδολη Γης Ροζέ
Πεσκανδρίτσα μπρεζέ με κάστανα, πούδρα από καφέ Arabica & λαχανικά/Άναξ Chardonnay
Αρνí μπούτι κονφί για 12 ώρες, αφρός από μουσακά & τραγανές πατάτες/Γεροντόκλημα Ρεματιάς Merlot
Σοκολάτα έκπληξη με Guanaja μους & παγωτό αμύγδαλο/Μαυροδάφνη Πατρών
55 ευρώ κατ’ άτομο
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις καλέστε: 210 920 6777, 210 920 6981
Διεύθυνση
Λεωφ. Συγρρού 89-93, Αθήνα 11745
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Από τη Γερμανία στη Θεσσαλονίκη: Επαναπατρίστηκε μαρμάρινη κεφαλή ρωμαϊκών χρόνων
Τα μαύρα ρούχα: Εννέα γυναίκες ερμηνεύουν για εκείνες που τις σκότωσαν γιατί ήταν γυναίκες
Αντιπαράθεση Δήμου Αθηναίων και ΥΠΠΟ για τη συντήρηση του σιντριβανιού Συντάγματος
Αστέρες του Χόλιγουντ στη μικρή οθόνη: 4 σειρές με all-star cast που πρέπει να δεις
Wicked: Μια ταινία για τη γυναικεία φιλία και τη μαγεία, που τελικά υπάρχει
Η διαδεδομένη συνήθεια που μπορεί να βλάπτει το συκώτι μας – και δεν είναι το αλκοόλ
Πρωτοσέλιδα: Τι διαβάζουμε στις εφημερίδες την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου
Παλτό: Οι γήινοι τόνοι που είναι must για τον χειμώνα 2025
Μετρό: Πώς «χτίζεται» η σύνδεση Γουδή- Γαλάτσι (vid)