MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διάλειμμα για ξεκούραση θέλει να κάνει ο DiCaprio

Η καριέρα του Leonardo DiCaprio ήταν στα πάνω της σχεδόν από το ξεκίνημά της και δεν σταμάτησε ποτέ σχεδόν να τον γεμίζει με επιτυχίες. Χορτασμένος πια ο διάσημος ηθοποιός θέλει πλέον να κάνει ένα διάλειμμα, για να ξεκουραστεί.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βέβαια, το διάλειμμα ίσως να μην είναι πολύ μακράς διαρκείας. Έτσι κι αλλιώς ο Leo το παράκανε τον τελευταίο καιρό, με τρεις ταινίες σερί να βγαίνουν αυτήν την περίοδο, οπότε είναι λογικό να του χρειαστεί λίγος χρόνος ξεκούρασης, για να επαναφορτίσει τις…  υποκριτικές του μπαταρίες.

“Μόλις έκανα τρεις ταινίες σερί. Οπότε ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι μου” δηλώνει ο ηθοποιός. Συγκεκριμένα, οι ταινίες αυτές είναι το υποψήφιο για αρκετά όσκαρ και βραβευμένο στις χρυσές σφαίρες Django Unchained (Django ο τιμωρός) του Tarantino, The Great Gatsby (ο υπέροχος Γκάτσμπι) του Baz Luhrmann και το The Wolf of Wall Street του Martin Scorsese. Βλέπουμε ότι όχι μόνο το κοινό, αλλά κι οι μεγάλοι σκηνοθέτες τον προτιμούν. Ίσως γιατί παίρνει στα σοβαρά την δουλειά του. 

“Παίρνω πολύ στα σοβαρά αυτό που κάνω, όταν είμαι στο πλατό και μόνο σε αυτό εστιάζω” δήλωσε. “Οπότε το βίτσιο μου είναι να βγαίνω έξω με τους φίλους μου, να μιλάω μόνο για ασήμαντα πράγματα και να φέρομαι σαν τελείως ηλίθιος.”

Οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι κάπως έτσι σκοπεύει να περάσει και το διάλειμμα που θέλει να κάνει μετά από το μπαράζ ταινιών που γύρισε.

 

 
 
 

Περισσότερα από Cine News