MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιμείται την Μενούνος στο Dancing with the stars! (vid)

To Dancing with the stars σκίζει σε τηλεθεάσεις, δείχνοντας ότι είναι μια πετυχημένη συνταγή, αλλά και ότι, παρά την καταιγίδα τούρκικων σίριαλ, υπάρχει ακόμα ζωντανή η δίψα του κοινού για ελληνικό τηλεοπτικό προϊόν. Ενώ το πρώτο DWTS, που είχε επίσης σαρώσει, βασιζόταν πολύ στην κόντρα- ξεκατίνιασμα ανάμεσα στην Ευγενία Μανωλίδου και την Ματθίλδη Μαγγίρα, που είχαν προσωπικά από το Ελλάδα έχεις ταλέντο, το φετινό βασίζεται κυρίως στις σέξι χορογραφίες και τις καυτές παρουσίες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ένα από τα μεγάλα φαβορί και ιέρεια των καυτών χορογραφιών, είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η γνωστή ηθοποιός και πρώην αθλήτρια θεωρείται ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει τον διαγωνισμό, τόσο για το σεξ απίλ της, όσο και για την ποιότητα του χορού της.
ντορέτταΜάλιστα στο δέκατο show εισέπραξε και δεκάρι, γεγονός που θεωρήθηκε από πολλούς ως μια μεγάλη επιτυχία (λες και μας νοιάζουν οι βαθμοί). Χόρεψε πάσο ντόμπλε, με μουσική Προκόφιεφ. Πρόκειται για  ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της κλασικής μουσικής, τον “χορό των Ιπποτών” από το μπαλέτο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” του Προκόφιεφ.

Μάλιστα, φόρεσε μελαχρινή περούκα, γεγονός που δεν το συνηθίζει. Η μουσική αυτή και το καστανό μαλλί της χορεύτριας- ηθοποιού μας θύμισε κάτι από το παρελθόν κι από Αμερική μεριά. Θυμηθήκαμε ότι και η καυτή Ελληνοαμερικανίδα Μαρία Μενούνος, μαζί με τον παρτενέρ της, τον χορευτή Derek Hough, εκτέλεσαν μία εξαιρετική- για τα δεδομένα του show- χορογραφία πάσο ντόμπλε στο ίδιο κομμάτι του Προκόφιεφ.

Η έκπληξη της χορογραφίας ήταν ότι η Μενούνος, που εμφανίσθηκε με μία τουαλέτα φωτιά στα κόκκινα, είναι μία Ιουλιέτα- βαμπίρ, με τα γνωστά μυτέρα δόντια που έχουμε δει στις ταινίες του είδους. Στο φινάλε η παρουσιάστρια έριξε μία ανελέητη δαγκωματιά στο λαιμό του παρτενέρ της. Δείτε το video

CRASH TEST ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΝΤΟΡΕΤΤΑΣ- ΜΕΝΟΥΝΟΣ

Αν δούμε τα δύο βίντεο και τις χορογραφίες συγκριτικά, υπάρχουν ομοιότητες και διαφορές.

Οι ομοιότητες: Η πρώτη ομοιότητα είναι ότι δύο σέξι γυναίκες και πολύ καλές χορεύτριες με τέλεια σώματα χορεύουν το ίδιο μεγαλειώδες κομμάτι (του Προκόφιεφ). Η άλλη ομοιότητα είναι το είδος του χορού: πάσο ντόμπλε. Η τρίτη ομοιότητα είναι το σκούρο μαλλί (η Ντορέττα έγινε μελαχρινή για να έρθει πιο κοντά στο… πρότυπό της). Επίσης, και οι δύο χορογραφίες αγαπήθηκαν πολύ από τις αντίστοιχες κριτικές επιτροπές, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν δεκάρια αμφότερες.
dwts men
Οι διαφορές: Το κόνσεπτ των χορογραφιών είναι διαφορετικό. Στην περίπτωση της Μενούνος έχουμε την ιστορία ενός θηλυκού Βαμπίρ. Στην περίπτωση της Ντορέττας δεν κατάλαβα ακριβώς τι δείχνει. Θυμίζει λίγο οδαλίσκη, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Δεύτερη διαφορά, πολύ χαρακτηρισική οι τουαλέτες. Το αμερικάνικο κυριλίκι σε όλο του το μεγαλείο από την μια μεριά, με την κόκκινη τουαλέτα της Μενούνος και το πολύ ωραίο κουστούμι του παρτενέρ της. Από την άλλη, τα ρούχα της Ντορέττας και του παρτενέρ δεν λέγανε τίποτα το ιδιαίτερο.

Τρίτη πολύ μεγάλη διαφορά η ζωντανή ορχήστρα στο αμερικάνικο show. Εδώ μιλάμε για άλλη διαφορά κλάσης. Και τέταρτη, ότι ο αμερικανός παρτενέρ ήταν καλύτερος χορευτής από αυτόν του ελληνικoύ reality. 

Όσο για τις δύο πρωταγωνίστριες, χωρίς να παίρνω όρκο, έχω την αίσθηση ότι η Μενούνος χορεύει λίγο καλύτερα από την Ντορέττα. Ωστόσο, είναι και οι δύο πολύ καλές για τα όρια και τα δεδομένα αυτού του τηλεοπτικού διαγωνισμού. Παρ’ όλ’ αυτά, η συνολική παρουσία, το στήσιμο του show, τα κοστούμια, η χορογραφία δείχνουν καθαρά ότι η εμφάνιση της Μενούνος και του παρτενέρ της, αλλά και συνολικά το θέαμα του αμερικάνικου τηλεοπτικού προϊόντος ήταν σε άλλο επίπεδο, πολύ πιο πάνω από την ελληνική παραγωγή.

Για την ιστορία, πάντως, θυμίζουμε ότι η Μενούνος τελικά δεν κέρδισε το τρόπαιο. Οπότε, σε αυτό το κομμάτι, μάλλον η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα νίκη, δεν θα θέλει να μιμηθεί την διάσημη ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια.

Γιώργος Σμυρνής


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/lqvhdpzVc-M” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Kcp8q5zfCx0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Ιστορίες