Χάκερ υποστηρίζουν ότι η Emma Watson θα είναι πρωταγωνίστρια στις “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”
Η Emma Watson θα είναι η κινηματογραφική Anastasia Steele στην ταινία Πενήντα αποχρώσεις του γκρι. Αυτό υποστηρίζει ομάδα χάκερ, που ισχυρίζεται ότι έχει στην διάθεση της μυστικά έγγραφα του γερμανικού στούντιο Constantin Film. Από την πλευρά της, η Universal και η Focus Features, που έχουν τα δικαιώματα του best seller, αρνούνται ότι έχουν αποφασίσει ποια ηθοποιός θα παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο.
Η πλευρά των παραγωγών δηλώνει ότι ακόμα δεν έχει γίνει κανένα καστ για την ταινία. Έτσι διαψεύδει την είδηση ότι θέλει για Ana Steele την Emma Watson.
Αν και είναι γνωστό ότι το όνομα της Emma Watson παίζει ως δυνατό φαβορί για τον ρόλο της άμαθης φοιτήτριας που μπλέκει με τον βιτσιόζο μεγιστάνα Christian Grey, η είδηση φαίνεται παράξενη. Κι ο λόγος είναι όχι τόσο ότι την διαψεύδουν η Universal και η Focus Features (που ανήκει στην Universal), αλλά κυρίως ότι δεν έχει διευκρινισθεί ποιά σχέση έχει η Constantin Film με τις δύο αυτές εταιρείες, ώστε να έχει στην διάθεσή της αυτήν την πληροφορία.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
O Σπύρος Γραμμένος γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο στο Κύτταρο
Οι Magenta Flaws θα ανοίξουν τις δύο συναυλίες του Barry Adamson
Τέμπη – πόρισμα για τη φωτιά: Ύπαρξη 3,5 τόνων, πιθανότατα αρωματικών υδρογονανθράκων
Ένα γνωστό σε όλους μας φάρμακο στη μάχη για τον καρκίνο του εντέρου
“First In / First Out”: Οι Bonnie Nettles παρουσιάζουν τον δίσκο τους στο Arch
Flamenco Odyssey: Χρίστος Τζιφάκις Quartet στο Jazzét Music Hall
Σωκράτης Σινόπουλος Quartet στο Piraeus Club Academy
Οι Warhaus στο Gagarin 205
Μετά Δόξης, του Ανδρέα Κατσιγιάννη στο Θέατρο Παλλάς
Μήλος: Κινητοποιήθηκε το ΥΠΕΝ για την ανέγερση ξενοδοχείου στο Σαρακήνικο