MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Alice Eve με σέξι εσώρουχα μπροστά στον Captain Kirk στο νέο Star Treck (video)

Όλοι θέλουν να κερδίσουν την προσοχή του Captain Kirk στην ταινία Star Treck Into Darkness. Ο κακός της ταινίας το επιδιώκει, πυροβολώντας τον με λέιζερ και η σέξι Alice Eve, με το να εμφανίζεται μπροστά του με τα εσώρουχα. Αυτά βλέπουμε στο διεθνές trailer της ταινίας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η καυτή ηθοποιός, που ερμηνεύει τον ρόλο της Dr Carol Marcus, σε μία σκηνή του trailer εμφανίζεται με τα εσώρουχα της μόνο μπροστά στον νεαρό ακόμα διάσημο διαστημικό καπετάνιο. Αυτός κάθε άλλο παρά αδιαφορεί για το σέξι θέαμα της dr Carol. 

Η υπόθεση του Star Trek Into Darkness έχει ως εξής: το πλήρωμα του θρυλικού διαστημόπλοιου ανακαλύπτει μια ασταμάτητη δύναμη τρόμου μέσα από την οργάνωσή τους. Κι ο καπετάν Kirk ηγείται ενός ανθρωποκυνηγητού σε μια πολεμική ζώνη, για να συλλάβει το όπλο μαζικής καταστροφής που είναι ένας άνθρωπος. Τον κακούργο της ταινίας ερμηνεύει ο Βρετανός Benedict Cumberbatch.

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο J.J. Abrams, ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Roberto Orci, Alex Kurtzman και Damon Lindelof. Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός από την σέξι Zoe Saldana, οι Chris Pine (Kirk), Zachary Quinto (Spock) και πολλοί άλλοι.

Το Star Trek Into Darkness θα βγει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 17 Μαΐου του 2013.

 

Περισσότερα από Cine News