MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ryan Gosling: Του τηλεφωνεί η πρώην του κι η Eva Mendes ζηλεύει!

Είναι φοβερός ηθοποιός, τον λατρεύουν οι γυναίκες, του αρέσει το πλέξιμο και είναι και καλό παιδί. Κι από την υπερβολική του καλοσύνη φαίνεται ότι θα βρει τον μπελά του o Ryan Gosling από την σύντροφο του, την σέξι Λατίνα Eva Mendes. Ο λόγος είναι ότι σε αυτόν απευθύνθηκε για συναισθηματική στήριξη η Rachel McAdams -πρώην του Ryan- μετά τον χωρισμό της με τον Michael Sheen.

author-image Γιώργος Σμυρνής

H Rachel McAdams πάντα κρατούσε φιλικές σχέσεις με τον πολύ πετυχημένο ηθοποιό. Επίσης, ο Ryan έχει την φήμη ότι είναι ένας πολύ καλός ακροατής και ο άνθρωπος, στον οποίο μπορεί κάποια ή κάποιος να απευθυνθεί, για να βρει συναισθηματική στήριξη και να ακούσει μια καλή συμβουλή σε δύσκολες περιόδους.

RyanGoslingandEvaMendes
Έτσι, η Rachel McAdams βρήκε στον Ryan Goslind έναν ώμο για να κλάψει και τον παίρνει πολύ συχνά στο τηλέφωνο. Αυτό, σύμφωνα με πηγές κοντά στους Gosling- Mendes, έχει ενοχλήσει την σύντροφό του περιζήτητου ηθοποιού, η οποία δεν βλέπει μα καλό μάτι την συναισθηματική στήριξη στην Rachel. Από την πλευρά του, πάντως, ο Gosling μένει απτόητος στις αρχές του και σαν καλός άνθρωπος θέλει να σταθεί στην πρώην του και φίλη του στην δύσκολη φάση που περνάει, αδιαφορώντας για τις αντιρρήσεις της Eva Mendes.

Περισσότερα από Cine News