Ο Σάκης Ρουβάς Διόνυσος στις Βάκχες του Ευριπίδη
Στο αρχαίο δράμα ανοίγει τα φτερά του ο Σάκης Ρουβάς. Το ποπ είδωλο θα ερμηνεύει τον ρόλο του Διόνυσου στις «Βάκχες» του Ευριπίδη που θα παρουσιάσει το καλοκαίρι σε δική του διασκευή και σκηνοθεσία ο Δημήτρης Λιγνάδης. Πρόκειται για μια παράσταση που θα βασίζεται στη μουσική και κυρίως σε αφρικανικά κρουστά ενώ ο Χορός θα αποτελείται από καλλιτέχνες πολλών και διαφορετικών φυλών.

A
A
Η παράσταση έχει προταθεί από τον σκηνοθέτη για το Ελληνικό Φεστιβάλ. Ανεξαρτήτως του αν θα γίνει δεκτή, η παράσταση θα παρουσιασθεί σε θερινή περιοδεία, σε αρχαία και όχι μόνον θέατρο της περιφέρειας, καθώς και στην Αθήνα.
Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει με τον Σάκη Ρουβά και τους μουσικούς,. Την επιμέλεια της ζωντανής μουσικής έχουν αναλάβει ο Μιχάλης Αφολαγιάν και η Ηρώ, ενώ θα ερμηνεύουν νιγηριανοί. Η σκηνογραφία, σκηνικά και κοστούμια, θα είναι της Εύας Νάθενα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
65 πρωταθλήτριες και Έλληνες καλλιτέχνες στέλνουν μήνυμα κατά του σχολικού bullying
Nina / where are you my de@r?, της Ειρήνης Φαναριώτη στο Θέατρο Αργώ
Paris Opera Junior Ballet: Η αφρόκρεμα του σύγχρονου κλασικού χορού στο Μέγαρο
Οι Εστριμμένες, των Miss Hellas Drag Pageant στον Μικρό Κεραμεικό
Η Taft από τον Schwarzkopf αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2025» για μαλλιά με άψογο Styling κάθε στιγμή
Μπλε Πυρετός: Ένας μονόλογος βασισμένος στο βιβλίο της Μάγκι Νέλσον στα Τζάμια Κρύσταλλα
Αthens Capital Suites – MGallery Collection: Μια νέα εμπειρία πολυτελούς φιλοξενίας στην καρδιά της Αθήνας
Τυφλή, τυφλή φοράδα, πού πας;: Μια σκηνική σύνθεση με διηγήματα του Σωτήρη Δημητρίου στο Θέατρο Φούρνος
Οιδίνους, του Θανάση Τριαρίδη στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα
Η Λέλα και η Λέλα: Το νέο έργο του Ανδρέα Στάικου έρχεται στο Ίδρυμα Κακογιάννης