Βιβλία συνταγών με ανθρώπινο σπέρμα – Ξεκαρδιστικά ονόματα και κριτικές!
Οι περισσότεροι θα έχετε ακούσει ότι το σπέρμα -είτε ζώων είτε το ανθρώπινο- θεωρείται ευεργετικό για τον οργανισμό και ότι χρησιμοποιείται ακόμα και σε καλλυντικές κρέμες. Τώρα κάποιος σκέφτηκε να επεκτείνει την πρόταση-ταμπού, και μάλιστα έγραψε ολόκληρα βιβλία με συνταγές!
Ο Paul Photenhauer κυκλοφόρησε το 2011 το βιβλίο του με τίτλο “Natural Harvest: A Collection of Semen-Based Recipes“, με το οποίο προτείνει συνταγές στα υλικά των οποίων περιλαμβάνεται και σπέρμα. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Τώρα κυκλοφορεί και ένα δεύτερο βιβλίο, το “Semenology: The Semen Bartender’s Handbook“, με συνταγές για κοκτέιλ που περιέχουν σπέρμα. Αν αυτό σας ακούγεται αστείο, περιμένετε ν’ ακούσετε και μερικά ενδεικτικά ονόματα: Watermelon Gin Jizz, Slightly Saltier Caviar, Mexican cumslide…
Ο δημιουργός των ιδιαίτερων κοκτέιλ υποστηρίζει πως αυτές οι συνταγές χρησιμεύουν στην ενίσχυση της οικειότητας κατά την ερωτική επαφή. Όπως δηλώνει ο ίδιος στο SF Weekly, η ιδέα για τις συνταγές προέκυψε όταν, σε μια συνάντηση, και στη συνήθη σόκιν συζήτηση περί κατάποσης ή όχι, οι συμμετέχοντες (straight και gay) είχαν την προσδοκία ο/η σύντροφός τους να “αποδεχθεί” all the way την προσφορά τους, αλλά οι ίδιοι δεν ήταν διατεθειμένοι να κάνουν το ίδιο, και ας είναι κάτι που προέρχεται από τον ίδιο τους τον οργανισμό. Αυτό ο Photenhauer το βρήκε λυπηρό, και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, για να γραφτούν τα βιβλία και να κερδίσει ο ευφάνταστος σεφ τα λίγα λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν.
Βέβαια, ο συγγραφέας σημειώνει ότι τα πιάτα και τα κοκτέιλ πρέπει να τα απολαμβάνουν μεταξύ τους μόνο όσοι έχουν σταθερό σύντροφο, τόσο επειδή στόχος της πράξης είναι να ενισχύσουν τον δεσμό τους, όσο και για λόγους υγείας, καθώς από την στιγμή που πρόκειται για σπέρμα υπάρχει ο κίνδυνος μετάδοσης σεξουαλικών νοσημάτων.
Ταλέντο στην ονοματοδοσία των συνταγών έχει σίγουρα ο συγγραφεύς, αλλά εξίσου αστείες είναι και οι σκωπτικές κριτικές που λαμβάνουν τα βιβλία στο Amazon, και τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στα παρακάτω links: