Ο PSY… φοιτητής
Μπορεί πλέον να είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, ως ο μοναδικός τραγουδιστής που έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο χτυπήματα στο YouTube, όμως ο Κορεάτης PSY δεν ήταν πάντα τόσο επιτυχημένος και πέρασε μάλλον μπερδεμένα φοιτητικά χρόνια.

Monopoli Team
23.04.2013
A
A
Ο PSY αρχικά σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης με σκοπό να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του πατέρα του. Σύμφωνα, με συμφοιτητή του εκείνα τα χρόνια στη Βοστώνη, ο PSY ζούσε καλά, καθώς η οικογένεια του τού παρείχε αρκετά χρήματα, όμως δεν ήταν συνεπής φοιτητής. Έχανε συνεχώς μαθήματα και προτιμούσε να στήνει καραόκε για να διασκεδάζει.
Πολύ σύντομα, λοιπόν, εγκατέλειψε το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και αποφάσισε να ακολουθήσει την αγάπη του για τη μουσική και παρακολούθησε μαθήματα στο “Berklee College of Music”. Η ιστορία από εκεί και πέρα είναι λίγο έως πολύ γνωστή. O PSY Επέστρεψε στην Κορέα και αξιοποιώντας τα πλούτη του δημιούργησε το video-clip του “Gangnam Style”.
Δείτε το νέο τραγούδι του PSY “Gentleman” εδώ
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Χρυσή εποχή: Η νέα χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου στη Λυρική Σκηνή
Hot or Not #164: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Russell Howard: Η εποχή μας είναι μια εξαιρετική περίοδος να είσαι stand up comedian
10 χρόνια μετά, πόσο επίκαιρο είναι το δημόσιο γλυπτό «Κρίση»; Ανοιχτό κάλεσμα προς καλλιτέχνες
5 στάσεις στην Αθήνα για αληθινά καλό καφέ
Ο Μίλτος Νίκας «διαβάζει» ξανά το Τρίτο Στεφάνι – και φέρνει στο επίκεντρο την ιστορία της Εκάβης
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Family Weekend: 12 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 26-27 Απριλίου 2025
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο (26-27/04)