O βραβευμένος Γάλλος chef Jacques Le Divellec μαγειρεύει για μας στο εστιατόριο Première
Από 9 μέχρι και 11 Μαΐου, ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin Γάλλος Chef Jacques Le Divellec σας υποδέχεται στο εστιατόριο Première του ξενοδοχείου Intercontinental, προτείνοντας γαστριμαργικές menu degustation επιλογές με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό!

A
A
ΜENU DEGUSTATION 6 ΠΙΑΤΩΝ
• Λαυράκι ταρτάρ με μελάνι σουπιάς & αφρό λεμονόχορτο
• Χτένια gratiné, bisque & τραγανό biscuit
• Τερίνα foie gras με βασιλικό καβούρι
• Φιλέτο μπαρμπούνι, καπνιστή πολέντα & σάλτσα δεντρολίβανο
• Καρέ αρνί με κρούστα βοτάνων & μους από πιπεριά Φλωρίνης
• Ιles flottantes (παραδοσιακό Γαλλικό επιδόρπιο)
€75,00 κατ’ άτομο
Καλωσόρισμα με 1 ποτήρι σαμπάνια Deutz Brut Classic.
ΜENU DEGUSTATION 4 ΠΙΑΤΩΝ

• Ζεστό foie gras με καραβίδες & σάλτσα από κρασί Σάμος
• Σφυρίδα comfit σε ελαιόλαδο με αγκινάρα & chorizo
• Μους σοκολάτας Guanaja με raspberry
€55,00 κατ’ άτομο
Καλωσόρισμα με 1 ποτήρι σαμπάνια Deutz Brut Classic.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 89-93, Ξενοδοχείο Intercontinental Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 920 6777, 210 920 6981
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φαντάσματα: Ένα αφιέρωμα στον Αόρατο Κόσμο του Ελληνικού Κινηματογράφου
«Ω γλυκύ μου έαρ» ερμήνευσε η Γλυκερία και μάγεψε το Παλλάς
Πάσχα στην Αθήνα; 5 εστιατόρια για να “αποδράσεις” ακόμα κι αν είσαι στην πόλη
Ώρα για binge-watching: 5 νέες σειρές που αξίζει να δεις
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα στην τηλεόραση
Το πασχαλινό σοκολατένιο αυγό και η ιστορία του
Πασχαλινό αρνί: Συνταγές για την καλύτερη μαρινάδα από 4 κορυφαίους chef
Πάσχα στην πόλη: 5 εκκλησίες της Αθήνας με κατανυκτική ατμόσφαιρα για τον Επιτάφιο και την Ανάσταση
Τα πιο όμορφα σοκολατένια πασχαλινά αυγά και πού θα τα βρεις
Τι μας συμβουλεύει για το πασχαλινό τραπέζι ο καθηγητής Καρδιολογίας