Προσπάθησαν ξανά να διαρρήξουν το σπίτι της Rihanna
Όταν είσαι διάσημος, γίνεσαι συχνά στόχος. Η Rihanna και το σπίτι της δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Αργά το βράδυ της Δευτέρας ένας άγνωστος άνδρας εντοπίστηκε να κάνει βόλτες στη στέγη του σπιτιού Rihanna.

Monopoli Team
19.06.2013
A
A
Ευτυχώς ο άνδρας συνελήφθη άμεσα , αφού έγινε αντιληπτός από την ασφάλεια της σταρ. Ωστόσο, ο άνδρας επέμενε πως δεν γνώριζε ότι βρισκόταν στο σπίτι της Rihanna, αν και οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό του ένα χάρτη της περιοχής.
Η τραγουδίστρια πάντως δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι της, καθώς ταξιδεύει για την παγκόσμια περιοδεία της, “Diamond World Tour”.Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος προσπάθησε να παραβιάσει το σπίτι της. Παλαιότερα, ένας άλλος άνδρας ήθελε να μπει μέσα στο σπίτι και να κοιμηθεί στο κρεβάτι της, αλλά τελικά δεν τα είχε καταφέρει.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
«Μαμά στα κρυφά»: Η γεύση που πήραμε από τα πρώτα επεισόδια της νέας ρομαντικής κομεντί της ΕΡΤ
Αυτό το Σαββατοκύριακο πάμε Πειραιά – 5 must visit μαγαζιά για όλες τις ώρες
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δούμε στην τηλεόραση αυτό το ΣΚ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 15-16 Μαρτίου 2025
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην πόλη αυτό το ΣΚ;
Γιάννης Τσορτέκης: «Δεν κάνουμε ούτε εικονοποίηση, ούτε μίμηση του Στράτου Διονυσίου»
Yes I Can: Ο Νικόλας Κονταξής μετατρέπει το Παναθηναϊκό Στάδιο σε έναν ζωντανό καμβά σύγχρονης τέχνης
Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη σκοτώνει τον Φάουστ: Μια lecture performance των Theo Dirix και Elke Robersscheuten στο Τρένο στο Ρουφ
Το “Μουφάσα: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών” έρχεται στο Disney+