MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
28
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Μαντάμα Μπαττερφλάι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου! Ανοιχτή πρόβα της Ορχήστρας της ΕΛΣ.

Η Λυρική Σκηνή συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις πρωτοβουλίες της. Αφού “άνοιξε” το Ηρώδειο στους ανέργους που απόλαυσαν δωρεάν την πρόβα τζενεράλε του “Ιπτάμενου Ολλανδού”, τώρα υποδέχεται και πάλι το κοινό στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου (στον αριθμό 45, στο ύψος του Μαρασλείου Ιδρύματος) την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 20:00 με ένα preview από τη δεύτερη μεγάλη παραγωγή της, την όπερα του Πουτσίνι “Μαντάμα Μπαττερφλάι” η οποία θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο στις 27, 28, 30 & 31 Ιουλίου.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Ο Μαέστρος Μύρων Μιχαηλίδης, οι Μουσικοί της Ορχήστρας και Μονωδοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση θα αφήσουν για λίγο τις κλειστές αίθουσες των προβών και θα βγουν στον πεζόδρομο της Δ. Αρεοπαγίτου – μια ανάσα από το Ηρώδειο, για μια ανοιχτή πρόβα έκπληξη στο πιο όμορφο σημείο της Αθήνας, μέσα στο ρυθμό και τους ήχους της πόλης.

Μια δράση που εντάσσεται στην εξωστρεφή πολιτική της ΕΛΣ, με στόχο να φέρει τους κατοίκους, τους περαστικούς αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας σε επαφή με την πολυσύνθετη διαδικασία δημιουργίας μιας μεγάλης παραγωγής όπερας.

Η πρόβα θα διαρκέσει μια ώρα και οι θεατές που θα βρεθούν στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τη μελωδική μουσική του Πουτσίνι, να ακούσουν τις οδηγίες και τις υποδείξεις του Μαέστρου προς τους Μουσικούς και τους Μονωδούς, αλλά και να ζήσουν τη μαγική ατμόσφαιρα της προετοιμασίας μιας μεγάλης Ορχήστρας σε ένα εμβληματικό έργο του οπερατικού ρεπερτορίου.

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59), του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου) & στο www.nationalopera.gr.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση “Μαντάμα Μπαττερφλάι”

Περισσότερα από Ιστορίες