MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
28
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παραιτείσαι; Προσλαμβάνουμε! Μια εργασιακή κόντρα κάνει θραύση στο YouTube! (video)

Πριν από λίγες μέρες, μια εργαζόμενη σε εταιρεία που φτιάχνει ειδησεογραφικά βίντεο, προχώρησε σε μια πολύ ευρηματική κίνηση για να αναγγείλει την παραίτησή της. Γύρισε ένα βίντεο (βλ. παρακάτω) στο οποίο χορεύει στα γραφεία της εταιρείας με soundtrack το “Gone” του Kanye West, την ώρα που υπότιτλοι εξηγούν τους λόγους της παραίτησής της!

Monopoli Team

Στο βίντεο λοιπόν, η εργαζόμενη που είναι συντάκτρια, ισχυρίζεται ότι ενώ θυσίασε πολλά πράγματα από την προσωπική της ζωή γι’ αυτή τη δουλειά, ο εργοδότης της ενδιαφερόταν μόνο για το πόσα ειδησεογραφικά βίντεο παρήγαγε και πόσοι τα έβλεπαν. Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι πως το βίντεο της παραίτησης έγινε μεγάλο χιτ στο YouTube, με πάνω από 8 εκ. views, και η ευρηματικότητα της νεαρής εργαζόμενης πιθανότατα θα της εξασφαλίσει μια καλή συνέχεια στην καριέρα της.

Η εργοδότρια εταιρεία όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Απάντησε με τον ίδιο τρόπο, φτιάχνοντας δηλαδή ένα δικό της παρόμοιο βίντεο! Σε αυτό (#t=18" target="_blank">#t=18), το αφεντικό και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι χορεύουν υπό τους ήχους του ίδιου τραγουδιού του Kanye West, την ώρα που υπότιτλοι εξηγούν γιατί οι συνθήκες εργασίας στην συγκεκριμένη εταιρεία είναι ζηλευτές! Παράλληλα όμως εύχονται καλή συνέχεια στην πρώην εργαζόμενη και ανακοινώνουν για κάθε ενδιαφερόμενο ότι υπάρχει κενή θέση στην εταιρεία!

Ο ένας λοιπόν είχε τη φαεινή ιδέα, την οποία χρησιμοποίησε εκ των υστέρων ο “αντίπαλος” προς όφελός του. Μάλιστα εκπρόσωποι της εταιρείας απαντούν σε απορίες χρηστών του YouTube σχετικά με τη “διαμάχη”. Αν και δεν ξέρουμε ποιος νικάει τελικά στο παιχνίδι των εντυπώσεων, εμείς οι “απ’ έξω” χαιρόμαστε να βλέπουμε τέτοιες ανατρεπτικές ιδέες!

Περισσότερα από Περίεργα