Η παρέα του Mistero Buffo στο Monopoli TV
Οι ηθοποιοί της ομάδας ΕΠΤΑΡΧΕΙΑ, μιλούν στο monopoli.gr για το -εξαιρετικό- MISTERO BUFFO του Ντάριο Φο, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, στο θέατρο Θησείον.
![](https://www.monopoli.gr/wp-content/uploads/2013/10/k2_items_cache_412b3b774a924297d229d9457cf89153_XL.jpg)
Φίλοι και συνεργάτες από την μεγάλη οικογένεια του “Αμόρε” συναντώνται και πάλι στη σκηνή, και μαζί με τον σκηνοθέτη Θωμά Μοσχόπουλο, στήνουν την ομάδα Επτάρχεια με την οποία παρουσιάζουν το έργο του ιταλού νομπελίστα Ντάριο Φο, “Mistero Buffo”.
Οι Αννα Καλαϊτζίδου, Αννα Μάσχα, Κώστας Μπερικόπουλος, Αργύρης Ξάφης, Θάνος Τοκάκης και Γιώργος Χρυσοστόμου μιλούν στο Monopoli TV για το καυστικά σατιρικό, σπονδηλωτό έργο που παρουσιάζουν στο Θησείον, το οποίο πολύ γρήγορα έγινε talk of the town και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες της φετινής σεζόν!
Συνένετυξη στην Μάρη Τιγκαράκη
Παραγωγή: Premiummedia
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Σιγή, Φωνή, Αντήχηση: Ομαδική έκθεση στην Chili Art Gallery
Aσκήσεις του 5λεπτου που θα σε σηκώσουν από τον καναπέ
2o ολοήμερο συνέδριο της Πρωτοβουλίας για την Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων στο ΚΠΙΣΝ
Σκηνή Μπέκετ: Η ομάδα Loxodox εγκαινιάζει έναν νέο θεατρικό χώρο στα Εξάρχεια
ΕΜΣΤ: Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής Ελλήνων καλλιτεχνών σε νέο πρόγραμμα φιλοξενίας στο Παρίσι
«AI, μια αναπόδραστη νοημοσύνη»: Μεγάλο αφιέρωμα του 27ου ΦΝΘ στην Τεχνητή Νοημοσύνη
Ο Michael Dotson στο Jazzét Music Hall
Παραφερνάλια: Η τρίτη ατομική έκθεση του Ανδρέα Βούσουρα στην Γκαλερί Alma
“Η Κληρονομιά μας”: Ακραία ομοφοβική επίθεση στην νέα παράσταση του Εθνικού από ιερείς
Google Maps: Μετονόμασε τον Κόλπο του Μεξικού σε Κόλπο της Αμερικής