MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
04
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε δωρεάν επαγγελματική στέγη στο Bios Ρομάντσο!

Ένας διαφορετικός διαγωνισμός τρέχει έως τις 30 Οκτωβρίου από το CU της Vodafone και το νέο πολυχώρο Ρομάντσο που φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε καλλιτεχνική θερμοκοιτίδα της πόλης. Το CU Restart Up@Ρομάντσο, καλεί τους νέους να εκφραστούν ελεύθερα και να διεκδικήσουν δωρεάν επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στους χώρους του Ρομάντσο.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Ο διαγωνισμός σε νέους ηλικίας 18–28 ετών, που τους «αγγίζει» το μήνυμα του Restart. Οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν ένα έργο με θέμα «RESTART στη ζωή μας» χρησιμοποιώντας όποιο μέσο θέλουν.

Με την επαναλειτουργία του κτιρίου Ρομάντσο στην καρδιά του ιστορικού εμπορικού κέντρου, το CU συμβάλλει στην επανεκκίνηση του ξεχασμένου πυρήνα της πόλης. Στα περίπου 3000τμ που αποτελούν το Ρομάντσο, φιλοξενούνται ένα πολιτιστικό κέντρο και μία καλλιτεχνική θερμοκοιτίδα. H θερμοκοιτίδα έχει στόχο την ανάπτυξη των νέων επιχειρήσεων που θα στεγάσει, αλλά και τη μελλοντική τους αποκοπή από αυτή, αφού θα έχουν πλέον καθιερωθεί ως βιώσιμες επιχειρήσεις. Παράλληλα, φιλοξενούνται εκθέσεις, συναυλίες, παραστάσεις, συλλογικές δράσεις, workshops και σεμινάρια. Πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο το οποίο για δεκαετίες στέγαζε τα περιοδικά Ρομάντσο, Πάνθεον, Βεντέτα και σήμερα βιώνει το δικό του Restart, καθώς ανακαινίστηκε πλήρως μπαίνοντας σε μια νέα εποχή.

Ο διαγωνισμός CU Restart Up@Ρομάντσο, ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου και τελειώνει στις 30 Οκτωβρίου. Πληροφορίες για το διαγωνισμό και δήλωση συμμετοχής στο www.vodafonecu.gr/restartup

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις