MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρωτοψάλτη & Αρβανιτάκη στο Διογένη Studio με… αέρα αλλαγής

Με μοντέλο κρατήσεων που προσιδιάζει σε… αεροπορική εταιρία, αλλά με… προσγειωμένες τιμές εγκαινιάζουν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη το ανανεωμένο Διογένης studio που αναδιαμορφώθηκε ακολουθώντας τα σύγχρονα πρότυπα της μουσικής σκηνής τις παραστάσεις από 29 Νοεμβρίου. Με τιμές εισιτηρίων που ξεκινούν από τα 10 ευρώ και φτάνουν στα 35 ευρώ, αλλά και με δυνατότητα κάθε ένας και κάθε μια να επιλέξουν μέσα από ένα ανοικτό πλάνο κρατήσεων στο διαδίκτυο τη θέση, που επιθυμούν ευελπιστούν «βάλουν λίγο άσπρο στο γκρίζο της κρίσης» όπως είπαν.ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!

Monopoli Team

«Είμαστε και μείς μέρος της κοινωνίας. Όλοι περνάμε την ίδια συγκυρία. Απλά η τέχνη έχει μια άλλη δυνατότητα δίνει χρώμα» υπογράμμισε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Μάλιστα, σε απόλυτη προσαρμογή με το οικονομικό κλίμα και στο πλαίσιο συνολικού rebranding του χώρου αποφάσισαν μαζί με τη νέα δαχειριση του εμβλματικού Διογένη να διαμορφώσουν αντίστοιχη με τα δεδομένα της εποχής κλιμάκωση τιμών, αλλά και νέο τρόπο κρατήσεων, όπου καθένας, χωρίς κάθε είδους «διαμεσολαβητή», να παρακρατήσει τη θέση που θέλει, να ξέρει που θα κάτσει, αλλά και την κατανάλωση που θέλει να κάνει.

Με τη στήριξη λαμπρών μουσικών, όπως και οι ίδιες τόνισαν αλλά και τη συνεισφρά του Σταμάτη Κραουνάκη, του Μανόλη Παντελιδάκη, του Phil Hills οι δυο τους ξανά μαζί σε πλήρη αρμονία παρουσιάζουν ένα 3ωρο συνεχές πρόγραμμα χωρίς να κατεβαίνουν λεπτό από τη σκηνή και δίνοντας «τον πρώτο λόγο στη μουσική» και τα τραγούδια τους, παλιά και νέα, με ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις και νέα αισθητική προσέγγιση.

Από τις 29 Νοεμβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 10.00μμ…
Επιμέλεια προγράμματος: ´Αλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λήδα Ρουμάνη | Τα ντουέτα επιμελήθηκε ο φίλος Σταμάτης Κραουνάκης
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Αντώνης Ανδρέου: τρομπόνι, τρομπέτα
Γιώργος Γεωργιάδης: μπάσο
Κώστας Καρακατσάνης : βιολί, κιθάρα, φυσαρμόνικα
Θωμάς Κοντογιώργης: πιάνο, ενορχηστρώσεις
Αλέξανδρος-Δράκος Κτιστάκης : τύμπανα και ενορχηστρώσεις
Γιάννης Κυριμκυρίδης: πιάνο, πλήκτρα
Αλέξης Κώστας: κρουστά
Νίκος Μέρμηγκας: μπουζούκι, ούτι, λαούτο, μαντολίνο
Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Φωτισμοί: Phil Hills
Xειρισμός φώτων: Μαρία Βενετάκη
Επιμέλεια ήχου: Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης Κρεμμύδας, Στρατής Καραγεωργάκης

Info:
Online κρατήσεις εισιτηρίων: Tickethour.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone
Τηλεφωνικές κρατήσεις: Μουσική Σκηνή “Διογένης studio”: 210 9425754
‘Ωρα έναρξης: 10.00μμ

Εισιτήρια: Είσοδος ορθίων: 10 ευρώ χωρίς ποτό
Τιμές ανά ζώνη: 15 – 18 – 25 – 30 – 35 ευρώ (στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται ένα ποτό) | Ζώνες 15 – 18 – 25 Δεύτερο ποτό: 5 ευρώ | Ζώνες 30 – 35 ευρώ Δεύτερο ποτό: 10 ευρώ
Μουσική Σκηνή “Διογένης Studio” | Λεωφ.Συγγρού 259 | τηλ.210 9425754

Περισσότερα από Ιστορίες