MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
02
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΙΝΕΜΑ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ X
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑΙΝΙΑ X
8 ½
100 χρόνια από τον Οδυσσέα
A complete unknown
Animal
Anora
Armand
Athens International Monthly Art Film Festival
Captain America: Θαυμαστός καινούργιος κόσμος
Cure
Dog Man (μεταγλωττισμένη)
Flow
Hairspray
Locked
Mickey 17
Ninja : Ο εξολοθρευτής
Pink Flamingos
September Says
Sonic 3: Η ταινία (μεταγλωττισμένη)
Super Wings – Η ταινία (μεταγλωττισμένη)
Take a Trip
The Brutalist
The Monkey
The Substance – Το ελιξίριο της νιότης
Wicked
Wishbone
Wolf creek: Απόλυτος τρόμος
Όλα όσα φανταζόμαστε ως φως
Αγριες πληγές
Αλέξης Ζορμπάς
Αλύγιστος Νίκος
Αναμνήσεις ενός σαλιγκαριού
Ανοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας… και Ανοιξη
Αντίπαλοι για καλό
Αρκάντια
Βαϊάνα 2 (μεταγλωττισμένη)
Γιάννης Θεοδωράκης:Ναι… μπορούμε και πάλι να ελπίζουμε
Γκραν Τουρ
Γουλιέλμος Τέλλος
Γυναίκες μαχήτριες – Μέρος Β’ 1944-1960
Είμαι ακόμη εδώ
Εδώ μιλάνε για λατρεία
Η απίστευτη ιστορία του γιγάντιου αχλαδιού ( μεταγλωττισμένη)
Η εξουσία της κούκλας
Η θυσία
Η καθαρή ζωή
Η καρδιά του κτήνους
Η μαμά παραμονεύει στο σκοτάδι
Η νέα χρονιά που δεν ήρθε ποτέ
Θεώρημα
Θολός βυθός
Καμία άλλη γη
Κονκλάβιο
Κρέας
Κυνήγι
Λούλα LeBlanc
Μια νύχτα με τα ζωόμπι (μεταγλωττισμένη)
Μουφάσα: Ο βασιλιάς των λιονταριών (μεταγλωττισμένη)
Μουφάσα: Ο βασιλιάς των λιονταριών (με υπότιτλους)
Νοβοκαΐνη
Νοσφεράτου
Ο Πάντινγκτον στο Περού (μεταγλωττισμένη)
Ο Σιρόκο και το βασίλειο των ανέμων (μεταγλωττισμένη)
Οι εραστές της γέφυρας
Οικουμενική γλώσσα
Ο κανόνας του παιχνιδιού
Ο κόκκινος δάσκαλος
Ο παίδαρος
Πέντε Σεπτεμβρίου
Πανελλήνιον
Πικρές αλήθειες
Πολυέστερ
Πριγκίπισσα επαναστάτρια (μεταγλωττισμένη)
Ραγισμένες καρδιές
Σάουντρακ για ένα πραξικόπημα
Σε μια άγνωστη χώρα
Σκιές στο σκοτάδι
Στην υπεράσπιση μιας πίστης
Στρατιώτες της Σαλαμίνας
Σύλβια Ρόμπυν
Τέσσερις μύγες σε πράσινο βελούδο
Τελευταία ανάσα
Τελευταία πνοή
Τετράποδες αποστολές (μεταγλωττισμένη)
Το αγαπημένο μου γλυκό
Το αδελφάτο των ιπποτών της ελεεινής τραπέζης
Το διπλανό δωμάτιο
Το κορίτσι με τη βελόνα
Το νησί της Αφροδίτης
Το πιο πολύτιμο φορτίο
Το ποτάμι
Τρελή από έρωτα Μπρίτζετ Τζόουνς: Η επιστροφή
Υπάρχω
Φρίμοντ
Χιονάτη (μεταγλωττισμένη)
Χιονάτη (με υπότιτλους)

Η διάσημη σειρά “Ο Πύργος του Ντάουντον” έρχεται στο OTE TV

Την πολυβραβευμένη σειρά “Downton Abbey” φέρνει από τον Νοέμβριο ο ΟΤΕ TV, που θα προβάλει σε high definition τους 3 πρώτους κύκλους, και τον Δεκέμβριο σε αποκλειστικότητα τον 4ο κύκλο της σειράς, τα επεισόδια του οποίου θα προβάλλονται λίγο μετά τη Μ. Βρετανία.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Υπόθεση του έργου:

Η σειρά του βραβευμένου με Όσκαρ συγγραφέα Julian Fellowes (Έγκλημα στο Γκόσφορντ Παρκ, Ο Τουρίστας), αφηγείται την ιστορία μίας οικογένειας ευγενών και των υπηρετών της, που ζουν στη βρετανική επαρχία λίγο πριν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ παρακολουθεί τις ίντριγκες, τις κόντρες και τα παιχνίδια εξουσίας ανάμεσα στις κοινωνικές τάξεις, αλλά και τα μέλη της ίδιας της οικογένειας. Η σειρά διαθέτει ένα all star επιτελείο ηθοποιών, που περιλαμβάνει την Maggie Smith, τον Hugh Bonnevill, την Elizabeth McGovern, την Phyllis McGovern και τον Jim Cartet. Ειδική εμφάνιση κάνει στον 3ο κύκλο η Shirley MacLaine, ενώ στον 4ο κύκλο συμμετέχει και o βραβευμένος ηθοποιός Paul Giamatti.

Η σειρά ξεκινάει χρονικά από ένα μείζον γεγονός του 20ού αιώνα, τη βύθιση του Τιτανικού στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού. Η ιστορία εξελίσσεται στο τεράστιο σπίτι μιας οικογένειας ευγενών, οι οποίοι βρίσκουν ολόκληρη τη ζωή τους να έχει ανατραπεί, αφού οι πιο κοντινοί άρρενες συγγενείς του πατριάρχη της οικογένειας και κληρονόμοι του χάθηκαν στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι ο Sir Robert και η σύζυγός του Cora. Το ζεύγος έχει τρεις κόρες εκ των οποίων καμία δεν μπορεί να κληρονομήσει την περιουσία και τον τίτλο του πατέρα τους, αφού το νομικό πλαίσιο υπαγορεύει ότι κληρονόμος μπορεί να είναι μόνο άντρας. Η σειρά αρχίζει να εξελίσσεται με την άφιξη του Matthew, δηλαδή του επικρατέστερου διαδόχου -μακρινού ξαδέρφου του Sir Robert, ο οποίος είναι δικηγόρος στο Manchester- τον οποίο η οικογένεια αρχίζει να αντιμετωπίζει με καχυποψία. Ταυτόχρονα, το έργο δομεί και τη ζωή του υπηρετικού προσωπικού των Άγγλων αριστοκρατών. Με αυτό τον τρόπο, στη σειρά διαπλέκονται -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- δύο διαφορετικοί κόσμοι: η αριστοκρατία και η εργατική τάξη του υπηρετικού προσωπικού.

«Ραντεβού με τον Πύργο του Ντάουντον… αποκλειστικά σε HD στον OTE TV! Απολαύστε τους τρίτους πρώτους κύκλους ξεκινώντας από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και σε αποκλειστικότητα τον 4ο κύκλο της σειράς τον Δεκέμβριο»

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους 3 πρώτους κύκλους της κορυφαίας σειράς από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και κάθε βράδυ στις 23.00, στο OTE Cinema 1HD.  O νέος 4ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου στο ίδιο κανάλι και θα προβάλλεται, λίγο μετά τη Μ. Βρετανία, κάθε Πέμπτη στις 23.00.

Έχοντας εκατομμύρια φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο, «Ο Πύργος του Ντάουντον» μετρά ήδη πάνω από 30 διεθνείς βραβεύσεις, μεταξύ των οποίων 2 Χρυσές Σφαίρες, βραβεία Emmy και SAG, ενώ είναι η τηλεοπτική σειρά με τις καλύτερες κριτικές στην ιστορία, σύμφωνα με το βιβλίο Guinness.

Περισσότερα από CINEMA